ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.07.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 12.11.15
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2021
DURATA: 3 nopți
Prieteni
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 7 MIN

Hotel ERTLHOF, de 3* – în SEEBODEN – Austria

TIPĂREȘTE URM de aici

În Austria a fost prima oprire pentru cazare și demipensiune, în programul prestabilit al „caravanei” organizată de Admin-ul nostru, în perioada 25 iunie - 04 iulie, anul acesta. Din Timișoara până aici am mai făcut câteva opriri pe traseu, impuse pentru odihna șoferilor și pentru necesități firești, atât în Ungaria, cât și în Austria.

Seeboden este – așa cum scrie pe net – „o comună austriacă ce aparține de districtul Spittal an der Drau en Carinthie, situată la o altitudine de 618 m, cu o populație de aprox. 6500 locuitori” . Din punctul meu de vedere seamănă cu o stațiune-orășel de munte, foarte curat, în care turismului i se alocă cel mai important rol, cu case, hoteluri și pensiuni frumoase. La asta contribuie și faptul că se pot face deplasări rapide spre înălțimile munților Alpi, dar și că este situat pe malul marelui lac numit Millstätter See, locul de agrement al turiștilor și localnicilor.

Adresa cazării noastre este: Hauptstraße 101,9871- Seeboden – Austria

Pentru automobiliști, reperele sunt:

Latitudine: 46⁰ 50' 32" N

Longitudine: 13⁰ 31' 13" E

Am ajuns la Ertlhof, locul unde urma să stăm 3 nopți, în jurul orei locale 17.00, iar parcarea s-a făcut în lateralul hotelului, atât pentru cele două microbuze cât și pentru cele nouă autoturisme ale „caravanei” . Mai există o parcare chiar în fața intrării în hotel, dar nu știu dacă ea aparține hotelului sau a vecinilor acestuia.

Pe fațadă, undeva în dreapta-sus, deasupra intrării este un înscris cu numele „Ertlhof” , de 3*, iar deasupra, cu litere ceva mai mici, „Gasthof” . Eu nu știu „boabă” nemțește, dar, de pe „google translate” am aflat că înseamnă „Han” . Acest nume i se potrivește ca o mănușă, deoarece nu este prea mare, are doar un parter și două nivele.

Cred că este o afacere de familie, deoarece pe „google Earth” apare ca fiind „Familiengut Ertlhof” , iar pe doamna mai în vârstă ce uda florile atunci când am ajuns, am mai văzut-o de câteva ori ieșind, dimineața, din una din camerele de la nivelul unu. Parterul este ocupat cu sălile restaurantului, iar cele două terase – dintre care una este acoperită - sunt în spatele hotelului, pe latura opusă intrării. Spațiul verde din continuarea terasei acoperite, amenajat cu loc de joacă și piscină este destul de mare și aparține tot de „Ertlhof” .

Etajul unu cred că este ocupat de membrii familiei, dar nu în totalitate, pentru că mai sunt și camere pentru turiști. Din totalul de 27 camere, 16 sunt la nivelul doi.

Check-in-ul și repartizarea pe camere s-a făcut destul de repede, în sala unde era atât barul cât și câteva mese de restaurant. Aici am remarcat o sobă de teracotă interesantă ca formă, care semăna - mai degrabă - cu un cuptor de pâine și o lampă-decor deasupra unei mese, al cărei abajur era făcut din linguri de inox.

Majoritatea grupului nostru a primit camere la etajul doi. Ca să urcăm bagajele am folosit liftul modern, cu uși din sticlă. Holurile micuțe din capetele scărilor de la ambele etaje erau mobilate cu dulapuri din lemn frumos pictat. Tot aici erau și locuri de odihnă, cu canapele și măsuțe, iar pe pereți erau decoruri cu animale și păsări împăiate. Aspectul intim, plăcut se putea vedea peste tot.

Camera

Noi am primit camera cu nr. 204, la nivelul doi, care se deschidea cu o cheie clasică, tip yală. Ea putea fi ocupată de o familie cu copii mai măricei sau chiar adolescenți, deoarece – pe lângă patul matrimonial – mai erau două paturi mai înguste, dintre care unul suprapus.

Imediat în stânga ușii era cuierul din lemn, de aceeași culoare cu tot mobilierul camerei, dar fără masă pentru bagaj. Ventilatorul cu picior funcționa, asta pentru că nu era montat un aparat de aer condiționat, Seeboden fiind situat la munte, în zonă mai rece. Cu toate astea, l-am folosit pentru că era nevoie atâta vreme cât ne aflam în cameră, mai puțin pe timpul nopții.

Podeaua avea parchet și era acoperită cu un covor persan foarte frumos, iar în dreptul patului mare erau trei mochete înguste. TV-ul cu ecran plat era suspendat, iar sub el era o masă micuță și două scaune tapițate. Dulapul pentru haine era suficient de încăpător, iar ușa din mijloc avea oglindă.

Atât lenjeria cât și salteaua erau de foarte bună calitate. Pernele, însă, nu erau chiar pe gustul meu, fiind foarte moi, lucru care m-a făcut să iau și perna de pe patul îngust. Fiecare noptieră avea montată deasupra câte o veioză funcțională iar pe perete, deasupra capetelor, erau două tablouri cu temă florală.

Baia

Era dotată și ea cu tot ce trebuie, obiecte sanitare și cabină de duș cu uși glisante, transparente, calorifer, gresie și faianță, toate într-o stare foarte bună. Prosoapele erau și ele de foarte bună calitate și impecabil de curate. La capitolul „consumabile” era nevoie de mai mult șampon, unii colegi din grupul nostru chiar au cerut suplimentarea lor, având în vedere că stăteam trei nopți. Noi nu am avut nevoie pentru că, de fiecare dată când plecăm în excursii, luăm de-acasă pe cele preferate de noi.

Restaurantul

Are mai multe săli, mai mari sau mai mici, funcție de compartimentarea impusă de arhitectura clădirii. În spate sunt două terase, una micuță, cu mese așezate lângă zidul clădirii și alta mai mare, acoperită, cu mai multe mese care pot fi așezate după nevoia turiștilor. În seara când am ajuns acolo noi, cei din microbuze, ne-am relaxat și ne-am revăzut cu toți colegii caravanei, stând la o șuetă și la o bere, sau la un pahar de vin, sau de răcoritoare. Ne-am bucurat de revedere și-am povestit despre drumul până aici. Trebuie să menționez că toate băuturile alcoolice (sau non alcoolice, de la cine) au fost plătite separat.

Pentru cină și mic dejun gazdele ne-au indicat să stăm în sala mare, cu mese de câte zece sau mai puține locuri, funcție de preferințe. La fiecare cină am primit la început câte un bol cu supă, foarte gustos și – după felul principal – desert. Prima cină a fost un festin pentru toți iubitorii de pește, deoarece, ca fel principal, am mâncat un șalău făcut la grătar, asezonat cu un sos alb, delicios și cu lămâie. M-am străduit să mănânc tot din farfurie, deoarece era prea mare porția, dar nici nu-mi venea să las așa o minune în farfurie :p Noroc cu pauza între feluri, că – altfel – nu știu unde mai intra crema de vanilie, cu dulceață și frișcă deasupra!

Micul dejun și cinele din zilele următoare au fost cu de toate, pentru toate preferințele. Mi-au plăcut în mod special cele două feluri de chifle, foarte proaspete și ouăle fierte moi, care erau, de fiecare dată, calde. Mezelurile, brânzeturile, roșiile, castraveții, măslinele, erau cele obișnuite, la fel și pachețelele cu unt, dulcețuri, pate de ficat, sau cu miere. Nu lipseau nici fructele sau cerealele, de trei feluri și nici laptele, ceaiul sau sucul de portocale. Pentru cafea era un aparat care prepara ce fel de sortiment ai fi vrut. Totul era din abundență și la alegere.

Cina din a doua seară a fost varză cu carne de porc, gustoasă, nimic de zis, daaaaar, în loc de pâine, am primit în farfurie ceva ce n-am agreat nici eu și nici colegii de la masa noastră: era un fel de gălușcă făcută din miez de pâine, orez și nu mai știu ce, care părea fiartă, dar care nu avea nici un gust. :(, aș fi preferat o chiflă, ca la micul dejun. Toți de la masa noastră ne-am întrebat, mai în glumă, mai în serios: oare plecăm din Austria și nu mâncăm un șnițel vienez, autentic?!

În cea de-a treia seară am primit și un șnițel, dar nu de vițel (sau vită), ci unul din piept de pui, cu garnitură de cartofi. Îmi pare rău că nu am fotografia, ca să scriu în ce fel erau pregătiți cartofii, piure sau gratinați. :(A fost bun, chiar dacă carnea nu a fost de vită/vițel.

Personalul

Am fost plăcut surprinși de amabilitatea întregii echipe care ne-a ajutat să ne simțim bine pe perioada șederii la „Ertlhof” . Tot personalul știa și limba engleză, inclusiv doamna mai în vârstă de care am pomenit mai sus. Ca să nu mai spun că, din a doua seară, am avut plăcerea să vorbim românește cu una din fetele care servea la masă. Ea a fost cea care ne-a explicat din ce era făcută „gălușca” ce însoțea varza cu carne.

Concluzii:

Atât mie cât și soțului ne-a plăcut tare mult la Ertlhof, atât cazarea cât și demipensiunea :p, iar dacă la astea două mai adăugăm și excursiile alese și organizate de Admin în Munții Alpi și în locul numit Seeboden, „regalul” șederii noastre acolo este complet.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de doinafil in 22.07.21 18:30:53
Validat / Publicat: 22.07.21 19:37:16
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA

VIZUALIZĂRI: 673 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P33 33. În sala restaurantului, unde a mâncat grupul nostru.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43600 PMA (din 32 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    18 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [22.07.21 19:36:53]
    »

    Mutat în rubrica "Familiengut Ertlhof Hotel, SEEBODEN" (nou-creată pe sait)

    -

    Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

    Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

    webmaster
    [22.07.21 20:07:57]
    »

    Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    Carmen IonPHONE
    [22.07.21 20:26:04]
    »

    @doinafil: Mi-a plăcut hanul, mai puțin animalele împăiate, genul de decorațiune pe care nu-l agreez...

    BEBEPETRESCU
    [22.07.21 21:49:54]
    »

    Doinita, ai uitat sa ne scrii cum a fost cafeaua! Pe gustul tau, au ba? ????

    doinafilAUTOR REVIEW
    [22.07.21 21:55:17]
    »

    @webmaster:

    Poziționarea pe hartă este exactă!

    Mulțumesc frumos pentru apreciere și încadrare! Vă doresc o seară fain!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [22.07.21 22:24:41]
    »

    @Carmen Ion:

    Mulțumesc frumos pentru ecou și vot, Carmen!

    Cât despre animalele și păsările împăiate, nu pot să spun nici că-mi plac, nici că-mi displac. Acolo, însă, la pensiunea aceea montană spun, doar, că se potriveau chiar bine!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [22.07.21 23:10:17]
    »

    @BEBEPETRESCU :

    Mulțumesc pentru ecou și vot, Dom” Bebe!

    Cafeaua pe care am ales-o a fost „espres” , foaaaaarte bună, dar a trebuit să dau „replay” de trei ori. Doar odată nu era suficient pentru mine! După cum mă știi sunt împătimită pe cafea bună și „strong” !

    Să ai o seară cum îți place, și o dimineață cu cafea buuună!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    nicole33
    [24.07.21 18:52:52]
    »

    @doinafil:

    Cât despre animalele și păsările împăiate, nu pot să spun nici că-mi plac, nici că-mi displac. Acolo, însă, la pensiunea aceea montană spun, doar, că se potriveau chiar bine!

    Animalele alea împăiate mi-au atras şi mie atenţia când am vizionat fotografiile. Îmi par că se încadrează în decorul mai rustic al unui han dintr-o zonă de munte, dar bine că erau doar pe holuri, pentru că sigur nu mi-ar fi plăcut să dorm cu ele în cameră

    Mă bucur că mâncarea oferită a fost pe placul vostru. Nu am înţeles dacă la cină era o singură variantă de meniu sau mai multe din care să-ţi alegi felul preferat.

    Pentru cafea era un aparat care prepara ce fel de sortiment ai fi vrut.

    Dacă îţi începi ziua cu o cafea bună, deja vezi totul mai în roz

    Felicitări pentru articol şi aştept continuările!

    Nu te-am felicitat şi pentru alegerea cazării pentru că ştiu că a fost meritul lui Cornel

    BEBEPETRESCUPHONE
    [24.07.21 19:24:51]
    »

    Toată Caravana a fost meritul lui Cornel! Așteptăm surpriza ptr 2022!

    nicole33
    [24.07.21 20:24:38]
    »

    @BEBEPETRESCU:

    Toată Caravana a fost meritul lui Cornel! Așteptăm surpriza ptr 2022!

    Ştiu foarte bine ce eforturi imense a presupus organizarea.

    Şi eu aştept, poate voi putea participa şi eu, pentru nici anul trecut şi nici anul acesta nu a fost posibil, oricât mi-am dorit.

    Înţeleg că ai fost cu Caravana, dar văd că nu ai scris încă nimic. Ce mai aştepţi? Noi suntem nerăbdători să aflăm mai multe detalii.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    BEBEPETRESCUPHONE
    [24.07.21 20:49:23]
    »

    Mai aștept un pic să scrie fetele că tare le mai place!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [24.07.21 21:24:14]
    »

    @nicole33:

    Animalele alea împăiate... bine că erau doar pe holuri, pentru că sigur nu mi-ar fi plăcut să dorm cu ele în cameră

    Nici mie, crede-mă, mai ales că, uneori, noaptea te mai și scoli să mergi la baie! Pe holuri și-n sala restaurantului, însă, chiar nu deranjau! Am mai observat și-n alte locuri montane (chiar și la noi în țară) obiceiul de-a împodobi pereții cu trofee vânătorești.

    Nu am înţeles dacă la cină era o singură variantă de meniu sau mai multe din care să-ţi alegi felul preferat.

    Era o singură variantă, cu supă, fel principal și desert. Toate mi-au plăcut, mai puțin „gălușca” aia pe post de pâine. La nicio cină nu am primit pâine, probabil că austriecii nu mănâncă pâine la cină.

    Dacă îţi începi ziua cu o cafea bună, deja vezi totul mai în roz

    Câtă dreptate ai! Pentru mine cafeaua (după micul dejun, întotdeauna) este ca pentru fumători țigarea, musai lângă o cafea!

    Mulțumesc pentru ecou și vot!

    BEBEPETRESCUPHONE
    [24.07.21 21:35:50]
    »

    Doinita, zi-ne ceva de Albergo Miralago+poze, dacă tot ai spart gheața. Eu, "bărbații " așteptăm doamnele

    nicole33
    [24.07.21 21:43:16]
    »

    @doinafil:

    Era o singură variantă, cu supă, fel principal și desert. Toate mi-au plăcut, mai puțin „gălușca” aia pe post de pâine.

    Eu sunt mai mofturoasă şi mi-ar fi plăcut să mai fie o variantă de fel principal.

    La nicio cină nu am primit pâine, probabil că austriecii nu mănâncă pâine la cină.

    Poate este mai sănătos aşa. Nu sunt austriacă , dar nici eu nu mănânc pâine la cină şi foarte rar la prânz, deci mie nu mi-ar fi lipsit.

    Câtă dreptate ai! Pentru mine cafeaua (după micul dejun, întotdeauna) este ca pentru fumători țigarea, musai lângă o cafea!

    La mine cafeaua constituie micul dejun, iar ţigările, probabil, garnitura

    Să mai scrii şi tu şi Mihai, pentru că văd că alţii se cam fofilează

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    doinafilAUTOR REVIEW
    [24.07.21 22:16:13]
    »

    @nicole33:

    Eu am „pe țeavă” o altă cazare, în Italia. Mihai o să mai scrie și el câte ceva, așa mi-a spus, acum - însă - are altceva de făcut.

    Despre faptul că alți colegi de caravană au scris - sau nu - impresii din călătoria noastră, nu știu ce să spun. Au fost persoane pe care le-am văzut pentru prima oară și, după cât am auzit, unii erau doar „chibiți” . Dacă este așa sau nu, habar nu am, doar Cornel știe mai bine. Poate că ei au scris și nu sunt eu abonată la review-urile lor

    La mine cafeaua constituie micul dejun, iar ţigările, probabil, garnitura

    Din câte am auzit eu că spun „nenii” și „tantile” doctori, nu prea e bine că faci așa, daaaar, e alegerea și plăcerea ta!

    Cât despre felul principal de la cină, eu nu sunt deloc mofturoasă, când e vorba de mâncare. La părinți am fost șapte fete și mâncam ce ni se punea în față, fără comentarii!

    Este lăudabil că mănânci puțină pâine, asta-i un lucru bun! Nici eu nu mănânc multă, dar la varza aia chiar era mai bună o chiflă!

    Mulțumesc pentru răspuns!

    nicole33
    [24.07.21 22:30:16]
    »

    @doinafil:

    Eu am „pe țeavă” o altă cazare, în Italia. Mihai o să mai scrie și el câte ceva, așa mi-a spus, acum - însă - are altceva de făcut.

    Ştiu că veţi scrie, ştiu că mai aveţi şi altele pe cap, însă eu am vrut doar să te impulsionez puţin. Am văzut o parte din pozele postate pe FB - superbe - şi acum aşteptam detaliile.

    Copiii unici ies, în general, mai mofturoşi şi mai egoişti. Soţul meu este excepţia care confirmă regula

    MykeR
    [16.10.21 19:51:25]
    »

    Bună seara și frumos review, chiar foarte complet. Am postat și eu unul dar sunt mai leneș la scris, pe Google Maps, mă pregăteam să pun și aici.

    Din punctul nostru de vedere cazarea a fost foarte bună, iar eu cu găluștile la varză m-am întâlnit și în Slovacia și în Cehia, este tradițional. Și era bine pregătită. Dar fiecare cu gustul lui.

    Animalele împăiate sunt 100% sigur că erau cumpărate și sunt folosite pt nota de autentic, de han de munte, cu zone de vânătoare. Eu personal sunt contra uciderii și mai ales a etalării ulterioare, dar acolo sunt un decor care crește punctajul hotelului pentru mulți turiști - priviți-le ca pe o chestie vintage de anticariat.

    Să vă plictisesc și cu compoziția mea:

    Hotelul are o locație bună, lângă șoseaua principală, este ușor de ajuns și este ușor retras, cu loc bun de parcare. Zona este liniștită, cu peisaj frumos. Clădirea este bine îngrijită, confort de clasă și igienă super de la holul de intrare până în camere, bar, restaurant, terasă, piscină. Camerele sunt spațioase, toate au aceeași mărime, cu un pat dublu, confortabil, 2 paturi suprapuse și o canapea spațioasă, cu baie curată, bine dotată. Are un lift excelent pt cele câteva etaje. Este o afacere de familie în care cei doi Ertl seniori veghează, dl Ertl cel tânăr muncește cât 5 la recepție, bar, sală de mese și oriunde este nevoie de sprijin, iar angajații fac de toate cu amabilitate și cu zâmbetul pe buze. Mâncare excelentă, cu porții mari și gustoase, la prețuri bune – este riscant să comandați 3 feluri de mâncare odată, greu de făcut față. Localitatea este pe malul unui lac frumos, cu dotări turistice impresionante și cu munți în imediata apropiere. Recomand și pentru sejur de câteva zile, dar și pentru o vacanță mai lungă. Ce ne-a lipsit – aer condiționat și frigider, dar era o vară foarte caldă.

    Aici chiar ne-a plăcut, despre Albergo Miralago regret, nu comentez, unde impresiile au fost mai slabe prefer să nu. Poate nu este cel mai bine, dar așa sunt eu. Vor mai urma Raggaschlucht, Grossglokner, Fortalezza, Tre Cime etc, obligatoriu Postojna și Plitvice.

    A fost o vacanță excelentă, păcat că nu mai am picioarele măcar ca acum 5 ani, să fi umblat mai mult. Mai ales că grupul a fost bun, cu oameni simpatici, de echipă. Poate mai repetăm.

    doinafilAUTOR REVIEW
    [20.10.21 07:59:13]
    »

    @MykeR: În primul rând mulțumesc frumos pentru ecoul laudativ la articolul meu!

    În al doilea, îmi cer scuze că nu am răspuns mai devreme! Nu caut motive, pentru că - știi cum se spune - „qui s” excuse s” accuse” !

    A fost un periplu frumos, pe care - sunt încredințată - că niciunul dintre noi nu-l va uita curând! (poate chiar deloc, ca mine)

    ... iar eu cu găluștile la varză m-am întâlnit și în Slovacia și în Cehia, este tradițional.

    Ce să-ți spun?! Aș fi preferat o felie de pâine, sau - și mai bine - niște mămăliguță caldă!

    De obicei nu sunt cârcotașă, mai ales când e vorba de mâncare, dar... cu găluștile alea nu m-am mai întâlnit până atunci și nici nu mi-au plăcut. În rest mâncarea a fost excepțională! La fel a fost și cazarea la „Ertlhof” .

    Dacă stau și mă gândesc, toate cazările mi s-au părut foarte bune, mai ales cea din Croația, la „Breza” , despre care am și scris un articol aici, pe AFA!

    Cât despre compoziția ta, cu care - te asigur - nu m-am plictisit deloc, mi-a plăcut ce ai scris în ea! Păcat că nu ai întocmit un articol cu aceste impresii! Nici nu-ți mai trebuiau decât câteva rânduri, privitoare la locație! Cred că ar fi ieșit un articol fain!

    A fost o vacanță excelentă, păcat că nu mai am picioarele măcar ca acum 5 ani, să fi umblat mai mult. Mai ales că grupul a fost bun, cu oameni simpatici, de echipă. Poate mai repetăm.

    Să dea Domnul să fie așa cum speri și tu, și eu și - poate mulți dintre cei ce ne-au fost companioni!

    La bună vedere, alegeri inspirate și... vacanțe frumoase!!!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    BEBEPETRESCU, doinafil, MykeR
    Alte impresii din această RUBRICĂFamiliengut Ertlhof Hotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064455032348633 sec
    ecranul dvs: 1 x 1