ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.08.2024
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bacau
ÎNSCRIS: 04.07.10
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2024
DURATA: 7 nopți
Familie
2 AD. + 2 COPII -- v: 16,20
PREȚ SEJUR 4000
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAZARE ÎN Family
REGIM MASĂ AI
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
88.00%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 60 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 6 MIN

Fame Residence Lara un hotel bunicel

TIPĂREȘTE

Anul acesta am decis să mergem în Lara, cu [... ] după ce anul trecut fusesem în Side, cu [... ]. Zborul a fost cu o companie turceasca Tailwind, ceea ce ca constituit un avantaj, mai ales pe aeroportul din Antalya.

Am ales hotelul Fame Residence. Acesta se află la începutul stațiunii, iar acest lucru prezintă un avantaj întrucât la ieșirea din hotel, pe strada pe care se află hotelul, se află tot soiul de magazine, la care se poate plăti direct în euro sau dolari. Ultimul hotel care este într-o astfel de zonă este Adalya. După aceea, celelalte hoteluri nu au nimic la ieșire, fiind doar terenuri virane. Majoritatea hotelurilor din Lara au rampe foarte mari și abrupte la intrare. Din strada principală se urca 20-30 de metri până la intrarea în hotel.   

Un avantaj al hotelurilor din Lara este acela că se merge puțin de la aeroport, în jur de 30 de minute, fiind prima stațiune de lângă Antalya. Atât ghida de pe autocarul de transfer cât și cea care a venit la hotel erau basarebence, iar comunicarea și relaționarea sunt mai complicate.

Ca și naționalități, în acest hotel predomină olandezii dar și nemții. Totuși sunt și mulți români, poate în jur de 15-20 % din turiști.        

Hotelul are 7 etaje și este foarte modern. Angajații sunt amabili și prietenoși. Din păcate sunt puține lifturi și se așteaptă destul de mult. Majoritatea turiștilor stau la cele două lifturi de lângă recepție, dar există un al treilea lift situat în stânga intrării, care e mai liber. În hotel, la piscină cât și la plajă există o rețea wifi, care merge binișor, cu unele întreruperi.        

Camerele sunt micuțe, dar moderne și curate. Intrarea în cameră se face pe bază de cartelă, care se folosește și pentru energia electrică. De la recepție se dau două cartele de intrare. Imediat lângă ușă este un buton care se apasă dacă se dorește curățarea camerei sau să nu fie deranjați cei din cameră. Noi, fiind 4 am avut un fel de apartament, cu două camere, iar între ele era o ușă culisantă, foarte utilă. Camerele au și balcon cu scaune și suporturi pentru uscat prosoapele. La tv nu se poate vedea decât un post românesc, TVR International. În camere sunt multe prize. Dulapurile sunt mari, iar în baie, pe lângă cosmetice și prosoape am găsit papuci dar și un foehn. La acest hotel nu sunt și halate de baie. În cameră este și un minibar cu apă și sucuri locale, gratuite.

Curățenia se face zilnic, dar ca și la alte hoteluri la orele amiezii, când noi ne întorceam de la masă în cameră. Aerul condiționat este centralizat și face față cu brio. Noi nu l-am mai stins decât foarte rar deoarece ziua erau cam 40 de grade însă nici noaptea nu se răcorea, fiind în jur de 30 de grade și foarte multă umezeală.        

La parter se află recepția dar și restaurantele. Acestea sunt multe, iar unul este doar pentru adulți, iar altul pentru familii cu copii. Programul restaurantelor e unul mai ciudat, specific hotelurilor unde sunt turiști nemți. Astfel, micul dejun e de la 7 la 11, prânzul de la 12.30 la 14, iar cina de la 18.30 la 21.15. La primul restaurant lucrează o româncă, Elena care este foarte amabilă și care ne-a ajutat foarte mult cu informații utile dar și cu reținerea mesei în orele aglomerate. Pe noi ne-a abordat chiar ea, dar e ușor de recunoscut fiind micuță și blondă, cu părul prins în coadă. Deși nu a cerut, noi i-am dat o atenție, conform tradiției locale, și lucrurile au mers și mai bine. La fel am procedat și cu colegul ei din tura de dimineață, un turc foarte amabil.        

Mâncarea este foarte multă și variată. Important mi s-a părut faptul că mereu erau multe feluri de brânzeturi cât și pilaf sau orez, mâncăruri utile pe vreme caniculară. La finalul sejurului am aflat că există și un restaurant deschis non stop, situat la extremitatea etajului.        

Tot la parter se află si un bar, care se închide la ora 0, un salon de masaj cât și un cabinet medical. Lângă recepție se află un birou de turism de unde noi am comandat mici excursii. Astfel, am fost în centrul vechi din Antalya, în altă zi la cele mai bune mall-uri și în altă zi la Side.        

Pentru a merge pe plajă, care este destul de departe de hotel, se mai coboară un etaj față de etajul cu recepția și restaurantele. La acest nivel se află o sală de cinema dar și una de jocuri (biliard, bowling, video games). Și acestea se închid la ora 0.        

Imediat la ieșirea din hotel încep piscinele, care sunt foarte multe, iar într-un capăt sunt și tobogane. Lângă piscină se află un beach bar care este deschis non stop.        

Tot afară, lângă piscine se află o pizzerie, mese de tenis, cât și amfiteatrul unde se țin spectacole. Chiar în fața amfiteatrului este amplasată o gheretă unde se schimbă prosoapele de plajă. La intrarea în hotel turiștilor li se dau carduri de prosoape, iar la gheretă se predau în schimbul prosoapelor. Aceasta se închide la ora 18! Pentru cei care preferă umbra sunt și câteva foișoare în preajma piscinelor, iar într-unul din ele se poate juca darts.

Din păcate, la piscină nu se prea pot găsi locuri pe șezlonguri. După piscine se urcă un mic podeț și se ajunge la plajă. Peste tot pe drumul spre plajă, pe lângă piscine sunt multe pisicuțe, care stau la mângâiat și sunt poarte blânde. La plajă sunt mereu șezlonguri libere. Noi am ajuns în ultima zi la 11 și am găsit locuri chiar și la umbră. Deasupra e amplasată o structură solidă de metal și pânză care asigură umbra pentru câte un rând de șezlonguri. Șezlongurile sunt așezate pe câte două rânduri, iar între rânduri sunt poteci acoperite cu lemn. O astfel de potecă duce și spre mare.

Ca peste tot în Turcia, nu se poate merge fără șlapi spre apă pentru că nisipul frige încă de la mal. La intrarea în mare, încă de pe plajă piciorul se afundă în nisip până la gleznă, făcând ieșirea pe uscat mai dificilă. Deși marea este limpede și caldă mereu, cu valuri mici și rare, este și foarte adâncă încă de la mal. Așa încât majoritatea oamenilor stau la intrarea în mare, la maximum 5 metri de la țărm. Senzația e că ai nimerit din greșeală la Mamaia, mai ales că se și aude vorbind românește. Pentru cei care știu să înoate există o platformă plutitoare amplasată la aproximativ 50 de metri de țărm unde se poate face plajă.

La intrarea pe plajă există cabine de schimb, dușuri, cișmele pentru spălat pe picioare dar și un beach bar. Tot pe plajă este amenajat și un teren de volei. Pentru doritori, este amplasată și o gheretă pentru sporturi nautice.

În concluzie un hotel bunicel, cu plusuri și minusuri.


[fb]
---
Trimis de tabache in 03.08.24 14:57:06
Validat / Publicat: 03.08.24 15:45:11
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Belek, Side
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Anglia, Germania, Austria, Irlanda, Turcia, Croatia, Italia, Franţa, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Slovenia, Elveţia

VIZUALIZĂRI: 1484 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tabache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
INFO membrii AmFostAcolo beneficiază de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii.PREȚURI PREȚURI
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 Programul restaurantului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 16200 PMA (din 13 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 60.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    15 ecouri scrise, până acum

    webmaster
    [03.08.24 17:09:46]
    »

    Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

    — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2024) sau anul trecut (2023) ;
    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [03.08.24 18:01:48]
    »

    @tabache:

    Zborul a fost cu o companie turceasca Tailwind, ceea ce ca constituit un avantaj, mai ales pe aeroportul din Antalya.

    Având în vedere numeroasele probleme întâmpinate anul acesta de cei care au ajuns în Antalya cu avionul, eram curioasă în ce a constat avantajul de a fi zburat cu această companie.

    Pentru a merge pe plajă, care este destul de departe de hotel, se mai coboară un etaj față de etajul cu recepția și restaurantele.

    'Destul de departe' înseamnă cam 200 metri până pui piciorul pe nisip şi apoi mai puţin de 100 metri până intri în mare, plaja fiind lată în zona respectivă, drum parcurs prin interiorul resortului.

    Deși marea este limpede și caldă mereu, cu valuri mici și rare, este și foarte adâncă încă de la mal. Așa încât majoritatea oamenilor stau la intrarea în mare, la maximum 5 metri de la țărm. Senzația e că ai nimerit din greșeală la Mamaia, mai ales că se și aude vorbind românește. Pentru cei care știu să înoate există o platformă plutitoare amplasată la aproximativ 50 de metri de țărm unde se poate face plajă.

    Nu-mi aminteam ca intrarea în mare să fie atât de abruptă cum o descrii, dar lucrurile se mai schimbă; oricum puţin probabil . În Lara intrarea în mare era chiar lină şi nu doar la Delphin Palace, aflat chiar alături, ci şi la alte resorturi la care am stat.

    Exceptând compania compatrioţilor, nu cred să existe altă asemănare cu plaja din Mamaia, nici măcar în cazul zonelor lărgite excesiv.

    Platforma respectivă încearcă să suplinească lipsa unui ponton cum au celelalte hoteluri. Este bună pentru cei care exersează săriturile în apă, pentru că de făcut plajă s-ar putea să frigă cam tare

    sebigeanina
    [03.08.24 19:09:24]
    »

    Bună! De curiozitate poți să ne spui ce probleme de comunicare ai avut cu basarabenii care însoțesc transferurile de la aeroport la hoteluri cat si returul?

    De asemenea ai avut probleme și cu cei care vizitează turiștii la hoteluri și le acordă asistență pe perioada sejurului?

    Eu unul am fost de mai multe ori în Turcia și cei cu care am intrat în contact mi s-au părut simpatici si amabili.

    tabacheAUTOR REVIEW
    [03.08.24 19:14:45]
    »

    @nicole33: În primul rând văd că tare îți mai place să comentezi negativ la postările mele.

    Să o luăm metodic acum.

    Avantajul de a merge cu o companie turcească e că ai culoar de zbor, se merge la ora fixată și te duce la o poartă mai bună. Anul trecut am fost cu” frații” de la HI Sky și am așteptat cu orele, iar de însoțitori ce să mai vorbim.

    Apoi, hotelul e foarte departe de plajă, încât ai de mers toată curtea și tot nu ajungi. Este cu mult mai mult de 200 de metri la acest hotel. De la șezlonguri la plajă e mai mult de 100 de metri.

    Apropo de Mamaia, un hotel pe plajă, cum e în descrierea hotelului, era Rex de la Mamaia. Ieșeai din hotel direct pe plajă și mergeai câțiva metri și intrai în apă. Aici mergi până la plajă de parcă hotelul ar fi pe malul lacului Siutghiol.

    Iar apa e de peste doi metri la mai puțin de 5 metri de la mal. Asemănarea cu Mamaia, o stațiune foarte frumoasă înainte de mărirea plajei, tocmai în asta consta. Plajă foarte mare și apă adâncă imediat de la mal.

    E posibil să fi lărgit și ei plaja. Acest lucru pare cu atât mai plauzibil având în vedere că se vede că este nisip de râu, cu pietre rotunde pus deasupra. Asta pare a fi și cauza scufundării piciorului până la gleznă înainte de mal.

    Când am scris despre distanțe, am făcut-o având proprietatea termenilor!

    Eu am fost de mai puțin de o lună și chiar la hotelul pe care îl descriu.

    În plus, nu e prima oară când merg nici în Lara și nici în Antalya.

    tabacheAUTOR REVIEW
    [03.08.24 19:25:51]
    »

    @sebigeanina: Bună! Nu am avut probleme, dar era evident că ei sunt ghizi pentru cei din fosta URSS și că pentru mulți nu româna este prima limbă. Veneau cu informații inutile și insistau pe chestii evidente.

    De exemplu, să fim atenți că ni se dă un formular la recepție care e în limba engleză și dacă nu știm să completăm să o chemăm pe ea ca să ne ajute. Mai urma să ne facă atenți și că e scris cu litere latine. Ori formularul asta se completează peste tot în Europa, inclusiv în România.

    Iar tot drumul de la aeroport numai așa ne-a ținut, numai cu informații” utile” . Plus exprimarea, care e cum e. Un ghid român ar fi vorbit altfel și ar fi punctat alte aspecte.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [03.08.24 19:37:27]
    »

    @tabache:

    În primul rând văd că tare îți mai place să comentezi negativ la postările mele.

    Faptul că am fost, chipurile, prieteni pe AFA până în urmă cu câteva minute , relaţie pe care tot tu ai solicitat-o iniţial şi eu am acceptat-o din politeţe , nu înseamnă nicidecum că nu am dreptul să sesizez unele exagerări, de natură să creeze confuzii cititorilor mai puţin avizaţi.

    Să nu uităm că rolul saitului este în primul rând unul de informare.

    Nu trebuie să crezi că eşti mai "important" decât alţii, eu comentând adesea în situaţii de acest gen.

    Eu am fost de mai puțin de o lună și chiar la hotelul pe care îl descriu.

    Nu am fost cazată la Fame, hotelul fiind mult sub standardele mele, ci fix alături la Delphin Palace, iar plaja şi intrarea în mare erau identice, diferenţele le făceau doar condiţiile de cazare şi, mai ales, serviciile.

    În plus, nu e prima oară când merg nici în Lara și nici în Antalya.

    Sunt convinsă, însă şi eu mă pot lăuda cu o experienţă foarte bogată, sigur mai bogată, pe această destinaţie.

    tabacheAUTOR REVIEW
    [03.08.24 19:48:01]
    »

    @nicole33: Nu cred că ai intrat în Fame, eu însă am intrat în Delphin, iar la momentul actual Delphin e sub Fame. Cu mult. Dar dacă tu stai la un hotel inferior și-ți mai și place, e foarte bine. Nu știam că am de-a face cu o vigilentă a site-ului, care deține și adevărul absolut. Însă un adevăr personal din păcate. În rest toate bune!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [03.08.24 19:54:28]
    »

    @tabache:

    Apropo de Mamaia, un hotel pe plajă, cum e în descrierea hotelului, era Rex de la Mamaia. Ieșeai din hotel direct pe plajă și mergeai câțiva metri și intrai în apă. Aici mergi până la plajă de parcă hotelul ar fi pe malul lacului Siutghiol.

    Hotelul la care ai stat chiar este situat pe plajă, fiind în primul rând faţă de mare şi neexistând altceva între acesta şi plajă.

    Ciudat cum după atâtea vacanţe petrecute în Antalya nu ai înţeles diferenţa dintre un resort, cum sunt cele mai multe dintre hotelurile turceşti all inclusive, care implică un teritoriu destul de mare, îngrădit, cu numeroase facilităţi: piscine, baruri, restaurante, locuri de joacă pentru copii, tobogane etc. şi un hotel şi cam atât, cum este cel din exemplul dat de tine.

    Dar ce să vezi: nici plaja de la Rex NU mai este aşa cum o ştiai tu cândva. Acum ai de parcurs circa 250 metri până să poţi băga piciorul în mare. Promit că măsor şi îţi spun exact distanţa peste vreo zece zile

    Anul trecut am fost cu” frații” de la HI Sky și am așteptat cu orele, iar de însoțitori ce să mai vorbim.

    Simplă coincidenţă. Eu am zburat cu HiSky pe alte destinaţii, în zboruri chiar mai lungi şi au fost OK.

    Atât ghida de pe autocarul de transfer cât și cea care a venit la hotel erau basarebence, iar comunicarea și relaționarea sunt mai complicate.

    Asta se întâmplă mereu atunci când alegi un touroperator care lucrează în principal cu vorbitori de limbă rusă. Mi s-a întâmplat şi mie în recenta vacanţă de anul acesta din Side. Mă aşteptam, nu am fost deloc surprinsă şi nici nu m-a deranjat câtuşi de puţin acest lucru.

    Norocul meu că înţeleg "moldoveneşte" şi am interacţionat bine cu ei

    tabacheAUTOR REVIEW
    [03.08.24 20:00:11]
    »

    @nicole33: Anul trecut am revenit și eu la Side și am stat la un hotel care chiar era pe plajă deși avea și piscine. Îți recomand, cu căldură, articolul meu ca să știi pe viitor unde să mergi.

    Eu însumi am afirmat că la Mamaia, inclusiv la fostul Rex, plaja nu mai era cum a fost, dar probabil ți-a scăpat, fiind prea concentrată.

    Și încă ceva, foarte important, nu există ” moldovenește”. E doar limba română.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [03.08.24 20:24:02]
    »

    @tabache:

    Și încă ceva, foarte important, nu există” moldovenește” . E doar limba română.

    Se pare că nu ai remarcat faptul că, DELOC întâmplător, am folosit ghilimelele.

    =

    Când mai vrei să rezervi un hotel "pe plajă", uită-te mai înainte pe orice hartă să vezi dacă distanţele prin interiorul resortului n-or fi prea mari pentru gustul tău. Harta nu minte!

    Nu am ajuns atât de rău încât să merg pe mâna şi recomandarea ta. Pe bune!

    Prefer să-mi bazez alegerile pe o documentare temeinică şi pe feeling-ul propriu şi aşa SIGUR NU dau greş.

    tabacheAUTOR REVIEW
    [03.08.24 20:29:20]
    »

    @nicole33: Păcat! Fac recomandări foarte bune. Am și lucrat o perioadă în turism. Știu ce vorbesc atunci când scriu. Instinctul mai dă greș. La tine cu siguranță!

    Mai exact m-ai contrazis, din feeling, despre ce am scris mai sus, fără că tu să fi stat la acest hotel sau măcar să-l fi vizitat.

    gushpiPHONE
    [05.08.24 06:09:50]
    »

    De ce "nu recomanzi" resortul, ca nu reiese din descriere?!

    tabacheAUTOR REVIEW
    [06.08.24 13:23:14]
    »

    @gushpi: Reiau, pe scurt, ce am scris deja mai sus.

    Plaja e foarte lată, iar apa e adânca brusc, de la mal. Imediat lângă mal apa trece de doi metri. De aici e asemănarea cu Mamaia. Nu știu dacă în toată Lara plaja este la fel, dar la acest hotel e așa.

    În plus, de la hotel la plajă se merge foarte mult, iar la piscină nu se găsesc sezlonguri. Mie unul, nu prea mi-a plăcut. Am fost de mai multe ori în Turcia și am termen de comparație.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    gushpiPHONE
    [07.08.24 11:50:39]
    »

    @tabache: oki-doki, acum e clar!

    gojavaler
    [14.08.24 09:46:25]
    »

    Vai mai draga dar ce zarva! Comedia de'l arte!

    La fel ca Bulgaria (litoral) si Turcia (Antalya) in procent de 90% este o apa si un pamant. Aceleasi servicii, aceleasi resorturi mari, megalomanice, aceleasi distante pe orizontala si/sau verticala, aceleasi ape, aceleasi mancari si bauturi, spectacole, evenimente, transfer, servicii, bla-bla... Cu mici diversiuni ca resortul 'X' are bauturi import (wow csz) ca resortul 'Y' da tone de fructe de mare si peste si rechini (mnah... OK), ca resortul 'Z' aduce pe Michael si pe Elvis si pe Madonna sa cante si sa danseze (cu ghilimelele de rigoare) sau are 4 mii de inifinty pool si piscine cu apa minerala schimbata de 2 ori pe zi, si sezlong cu masaj ventilate din piele Nappa, si cu prosoape impecabile pufoase si frumos mirositoare tinute la congelator si cu un negru/negreasa care iti face vant cu frunza de palmier proaspata. Pfiuu!

    Familiile cu copii mici sigur ca se bucura ca acolo au de toate si prea-de-toate si nici o grija, turistii care sunt workaholici se bucura ca se rasfata un sejur la 4 sau 5 * si nu le pasa de nimic, cei mai in varsta se bucura ca au mii de facilitati si confort si belsug, resorturile se bucura ca au 1 metru mai inalte cladirile decat cei de langa, si plaja mai calda, mai fina si mai senina, si pot sa ofere o tuica/o maslina/o scobitoare straina in plus fata de vecinii 'dusmani', si uite-asa noi ne bucuram ca avem ce povesti, comenta si posta. Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti! Si nici nu ar fi pline de turisti, an de an, si de atatia ani, si alte si alte resorturi noi...

    Data viitoare cand (poate) mai mergi la acelasi resort, or fi mai minunate toate cele, poate mai amarate... trebuie sa mergi ca sa stii! Si sa nu uiti sa ne spui cum a fost, din punctul tau de vedere!

    Bravos pentru postare, pentru atitudine si pentru informarea noastra!

    Sigur ca ai o parere personala, sigur ca altii au sau nu alta parere.

    Important este ca impartasim, sa multumim, cate-odata ne mai scoatem unii la altii putin ochii asa, dar per ansamblu e fantastic sa dam inainte, sa share-uim, sa oferim povestea noastra. A noastra! Perfect!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    gojavaler, gushpi, sebigeanina, Yoda
    Alte impresii din această RUBRICĂFame Residence Lara Hotel:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.051054954528809 sec
    ecranul dvs: 1 x 1