ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.01.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2018
DURATA: 3 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
90.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

O dată-n viață și un revelion sârbesc

TIPĂREȘTE

În fiecare an, când trebuie să rezervăm sejurul pentru revelion, ne dăm cu capul de toți pereții. Pentru că suntem foarte mulți și trebuie să fie ieftin și bun, este esențial să avem petreceri, pentru că suntem dansatori, să avem și carnaval, pentru că ne place să ne prostim, să fie și la max 250-300 de km de București, ca să ajungem ușor... ce să mai... să aibă și pe mama și pe tata și să fie și pentru toate buzunarele.

Anul ăsta nu mai știam încotro. De obicei, preferăm România, dar prețurile pentru sejururile de revelion au luat-o razna de tot iar noi nu suntem dispuși să dăm mai mult decât considerăm că face.

Valea Prahovei este exclusă dintotdeauna de pe lista noastră pentru revelion, la mare am fost în ultimii doi ani, spre zona Buzăului am fost de 5 ori, spre Sibiu de destule ori, chiar și la vecinii bulgari..și nu mai aveam nici o informație care să ne satisfacă. Și ne-am adus aminte de Kladovo și de petrecerile sârbești, despre care am citit și aici, pe AFA, și chiar dacă era un pic mai departe am zis să încercăm.

Am luat legătura direct cu hotelul dar ne-a trimis la agențiile din România cu care colaborează, așa că am rezervat încă de prin septembrie la 458 EUR/familie/pachet 3 nopți all inclusive, cu avans 200 de EUR la data rezervării.

De plecat, am plecat cu mașinile la o oră rezonabilă din București (7,30). Cam 380 de km au fost din poarta noastră până la Kladovo și am avut parte de un drum lejer pe traseul București - Pitești – Slatina – Craiova – Filiași – Drobeta Turnu Severin și în afară de benzinăria după autostradă la care ne-am întâlnit dimineața, ne-am mai oprit doar la o benzinărie la ieșirea din Craiova. Am trecut cam într-o jumătate de oră de vamă și după 11 km am intrat în Kladovo. Ne uitasem de acasă pe maps și am văzut că hotelul se află pe malul Dunării, la strada principală și este cel mai înalt din zonă, așa că așteptam să ne sară în ochi. Și l-am zărit de cum am intrat în Kladovo.

Am avut surpriza să câștigăm și o oră, de care uitasem, astfel că aproape ora 13 când am ajuns era de fapt aproape ora 12, la Kladovo.

O surpriză și mai plăcută a fost să ni se facă check-in-ul imediat, noi făcându-ne planul de la vamă că ne lăsăm mașinile în parcare și ne plimbăm puțin prin oraș. N-a fost cazul, ne-au dat cheile imediat și am ocupat aproape tot etajul 3, nu ne-au mai împrăștiat pe la toate etajele ca în alte cazuri. Cred că este prima dată când suntem atât de grupați într-un hotel mare. Este adevărat că la Kladovo am fost mai puțini decât mergem de obicei la revelion, anul ăsta 22.

Despre Djerdap Hotel au mai scris colegi pe AFA așa că sper să nu mă lungesc și să spun mai mult despre revelion, ăsta m-am gândit să fie scopul.

Prima impresie a fost că hotelul este de tip comunist și ne gândeam la un turism de masă. Cu cele aproape 150 de camere și apartamente și 500 de oameni la revelion nu pot să spun altceva. Venind dinspre România, când am început să ne apropiem și îi vedeam spatele, ne-am cam speriat pentru că arăta cam jalnic. Un bloc comunist cu 8 etaje, cam jerpelit. Când l-am văzut din față ne-a mai venit inima la loc pentru că era mai arătos, iar când am intrat ne-a venit inima la loc de tot pentru că ni s-a părut chiar ok.

Personalul de la recepție ni s-a părut prietenos și foarte receptiv și ne-au rezolvat repede cu cheile de la cameră. Vorbeau engleză, rupeau și ceva română... am fost încântați. Apoi n-am mai fost așa entuziasmați. Când am vrut să luăm relații despre ce putem să facem în zonă nu erau prea siguri pe ei. Nici cu distanțele, nici cu ce anume puteam să facem pe jos, ce cu mașina. A doua zi, când i-am întrebat din nou ceva, ne-au trimis „mai bine la punctul infoturistic din apropiere”. Drăguți, nu pot să zic, dar le mai trebuia un pic de zvâc.

Personalul care ne-a servit, însă, jos pălăria. Să fii permanent de serviciu și să fii atât de amabil și de serviabil fără a fi servil, mai rar.

Este prima dată de când mă ocup de grup și este așa o diferență între camera mea și a celorlalți. Am înțeles că la Djerdap etajul 1 și 2 sunt renovate, dar nouă ni s-a părut ok și etajul 3. Cum am spus am avut mare parte din etajul 3, camere duble și camere triple iar eu am avut apartamentul din capătul holului, cel cu vedere și balcon la Dunăre, camera 305.

Apartamentul a fost compus dintr-un hol la intrare unde erau două dulapuri pentru haine dar și intrarea în baie. Apoi o ușă ducea în dormitorul cu pat dublu și noptiere, comodă cu sertare și oglindă pentru machiaj, un taburet, altă oglindă mare în care să te vezi întreg și TV. Pe pat erau prosoapele albe, aranjate fistichiu, cu o ciocolățică în moț.

În living era o canapea de piele de 3 locuri, una de 2 și un fotoliu, o măsuță între ele, TV, iar pe un perete întreg și parte din altul, era un fel de bibliotecă cu blat și rafturi pe care să-ți pui diverse. Încorporat în acest mobilier era și un minifrigider. Pe măsuța din sufragerie am găsit o sticlă (de sticlă) de 1 l cu apă, un pachet de sticksuri și 2 pachețele cu alune, iar pe etajera cât tot peretele, un plic cu cardurile all inclusiv, niște cupoane colorate diferit, cu urări festive, cu numărul mesei, câte 2 pentru fiecare seară, câteva pliante cu atracțiile zonei, un scurt mesaj de bun venit și de mulțumire că i-am ales, dar și programul celor 4 zile în care urma să stăm la ei.

Din living ieșeam în ditamai balconul, cu măsuță și două fotolii stil turcești, cu o vedere su-per-bă asupra Dunării în stânga, în dreapta și în față pe malul românesc, dar și spre frumoasa faleză. Cam în dreptul balconului era și pontonul de unde pleacă vaporașul propriu în plimbări pe Dunăre.

Baia a fost cu cabină de duș, obișnuită ca mărime și cu prea multe consumabile lăsate pe polițele de sub chiuvetă (au fost vreo 6 săpunele, 8-10 plicuri de gel de duș...).

Au intrat în fiecare zi în cameră și au făcut patul și ne-au schimbat prosoapele.

Așa un drag mi-a fost de apartamentul ăsta și așa aș fi vrut să mai stau vreo 2-3 zile ca să lenevesc așa cum mie nu mi se întâmplă prea des...

Singurul inconvenient a fost că Radet-ul lor a avut o avarie în ziua aceea și când am ajuns nu mergea căldura, dar nu era frig în camere. Unele aveau aer condiționat pe care l-am găsit mergând, iar în celelalte aduseseră calorifere și radiatoare. Undeva noaptea, când noi eram la petrecere, au dat drumul și la căldură și n-a mai fost nici o problemă până am plecat.

Cam asta despre cazare. Aș mai completa cu faptul că hotelul este deservit de 2 lifturi, dar eu am mers exclusiv pe scări, că sunt spații de socializare la recepție, în fața restaurantului de 500 de locuri, dar este și un Aperitiv bar cu o capacitate de 50 de locuri, unde poți mânca sau bea. Barul este numai în geamuri și parte din mese sunt cu vedere la faleza Dunării și la Dunăre, este foarte plăcut să bei sau să mănânci ceva acolo. Numai că fumul de țigară este cam gros aici și pe noi ne-a cam alungat. De asemenea, la etajul 1 mai este un salon cu mese rotunde, mari, de 200 de persoane cred, unde am luat restul meselor.

Loc de parcare a fost pentru toată lumea, gratuit. În fața hotelului, mai spre Dunăre, într-un spațiu cu pietriș, peste stradă..., . n-a fost nici o problemă cu asta. De asemenea, WiFi-ul, fără de care nu putem să trăim, a fost la liber și a funcționat impecabil, cel puțin la etajul 3 și pe unde am mai umblat noi.

Cele 3 seri festive, incluzând revelionul

Pachetul nostru a fost all inclusive și a constat în mâncare (mic dejun și prânz, plus cele 3 seri festive) și băutură tot timpul. Mesele de peste zi erau de tip mic dejun prelungit și programul era între 9 și 14, dar ne-a prins și 16 mâncând pe acolo. Dimineața erau d-ale micului dejun, inclusiv calde, iar spre prânz aduceau două supe și piureuri, legume, salate și cărnuri. Cele 3 seri au fost festive toate cu mâncare multă, cele mai frumoase aranjamente pe care le-am văzut eu și cu o lumină semiobscură, cât să nu vezi ce iei de acolo. În nici o seară nu a fost lumină ca să vedem ce alegem, cu toate că am rugat pe cineva să facă puțin mai multă.

Mâncarea a fost multă, prea multă. M-a durut sufletul să văd atâta risipă. Din punctul meu de vedere a fost o exagerare. Aproape că nu se vedea de unde au mâncat atâția oameni. Dar mâncarea aia, etalată o noapte întreagă acolo, nu însemna nimic bun. O parte, cel mai probabil se recupera și o regăseam prin alte feluri zilele următoare, iar ce nu se putea recondiționa sper că ajungea măcar la niște animale. Oricum prea mult, exagerat de multă mâncare.

Ca și feluri: toate salatele posibile și imposibile, în tot felul de aranjamente, multe feluri de mezeluri aranjate în fel și chip, rate, găini întregi, pești foarte mari înconjurați de legume, orezuri, prune uscate umplute cu miez de nucă și învelite cu bacon (foarte bune astea), piftii, jumări, pești mai mici, cărnuri, murături, fel de fel de prăjituri și torturi, dar care nu m-au inspirat deloc și sunt mare mâncătoare de dulciuri, aranjamente din fructe și fructe... ce să mai, cred că cea mai mare varietate dar și risipă de mâncăruri pe care am văzut-o eu vreodată. Din păcate, cele mai multe feluri erau reci, ceea ce a scăzut mult din valoare. Nici nu era posibil altfel având în vedere puhoiul de lume. De aceea am decretat că acesta a fost primul, dar și ultimul revelion (sperăm) de mărimea asta. O să alegem undeva între 100 și 200, max 250 de persoane. 500 ni s-a părut mult prea mult.

Băutura a fost și ea multă și de bună calitate. Țuicile lor, caisiile, gutuile, sucuri la sticle mici pe care le desfăceau în fața noastră, nectaruri, apa și toate sucurile erau la sticlă de sticlă, din acelea mici, nimic aproape în plastic, cafea bună la ibric, vinuri bune... nu au fost reproșuri pe partea asta.

Ceea ce nu mi-a plăcut deloc a fost faptul că la sârbi se fumează în spațiile publice iar mare parte dintre noi nu suntem fumători. Lucru pe care îl știam de altfel, dar pe care l-am cam scăpat din vedere când ne-am gândit să rezervăm. A primat petrecerea dar nu ne-am mai gândit că o să ne deranjeze fumul. Din fericire pentru noi, toți fumătorii noștri fumează afară. Dintotdeauna. Oriunde am fost cazați, la orice etaj am petrecut. Nici măcar la geam. Dacă sunt balcoane da, dacă nu, ies afară. Așa au făcut și aici cu toate că se fuma în sală. Ei au ieșit afară tot timpul, numai că n-a fost suficient. Erau foarte mulți care fumau înăuntru iar climatizarea nu făcea față. Asta nu mi-a plăcut deloc și nu avem de gând să mai alegem Serbia vreodată câtă vreme vor fi aceste reguli la ei. Ceea ce m-a mirat a fost decizia părinților cu copii mici, inclusiv bebeluși, de a sta 3 nopți întregi cu ei acolo, în fumul acela.

În ceea ce privește fumatul în camere, cu toate că pe unele camere era semnul de nefumător la intrare, înăuntru am găsit scrumiere și n-am mai înțeles nimic. Nu știu dacă sunt camere și de fumători și de nefumători. La noi în apartament nu a mirosit deloc a fum iar cei mai mulți au spus că nici în camerele lor, chiar dacă am găsit aproape toți scrumiere. Noi și pe măsuța de pe balcon dar și pe măsuța din living. Deci, probabil că oamenii sunt responsabili și nu fumează în camera în care și dorm, ceea ce este un lucru foarte bun.

Despre muzică. Aici a fost oful nostru. Muzica doar sârbească. Partea românească a fost tot sârbească și am recunoscut doar 2-3 melodii dintre cele pe care le interpreta cel care cânta în românește, dar care nu erau unele chiar de petrecere. De fapt era în românește dar era tot muzica zonei, din banatul sârbesc. Că ei nu fac pauză toată noaptea știam, dar asta nu ne-a mai încântat la fața locului. Muzica foarte tare nu permitea să mai și socializezi, iar de dansat, noi ne-am făcut numărul și ne-am dat în petec, dar nu am fost din povestea aceea. Doar muzica sârbească, 3 seri la rând, de la 8 seara până dimineața, aceleași ritmuri, a fost cam mult pentru noi. De aceea, pe 1 ianuarie ne-am retras pe la 1 noaptea ceea ce nu ne stă deloc în obișnuință.

Plimbarea cu vaporașul hotelului, despre care am tot citit, nu era inclusă în pachetul nostru dar am crezut că la fața locului putem să ne plimbăm, contra cost. Am întrebat încă de la check-in asta dar ni s-a spus că iarna nu scot vaporul la apă. Acuma, că au vrut să ne facă o surpriză sau pentru că a fost vremea atât de frumoasă toate zilele acelea, cu soare și 8-10-11 grade, cert este că pe 1 ianuarie ne-am trezit cu vaporul la apă și cu liste de înscrieri pentru 3 curse. Noi am ales cursa de ora 13. Pot să spun că plimbarea aia a fost revelionul nostru. La bord am avut lăutari care au cântat muzică românească mai bine și am cântat și noi. Am dansat, am cântat și am chiuit toată plimbarea cu vaporașul, habar nu avem pe unde ne-a plimbat. Am băut vin fiert, țuică fiartă, sucuri, și a fost o veselie generală. Cântărețul de la formație a stat numai în mijlocul nostru și ne-a filmat. Am dansat și am cântat români, bulgari, sârbi... de-a valma, 100 de persoane câte eram pe vaporaș și a fost o petrecere pe cinste. Trebuie să spun că la ora 12 nu au fost lăutari la bord, iar plimbarea de la ora 14 nu a mai avut loc pentru că nu au mai fost amatori iar noi am fost norocoși că am avut parte de o plimbarea mai lungă și din acest motiv am ajuns cu o întârziere de 15-20 de minute înapoi.

Puținul timp pe care l-am avut în cele 4 zile l-am petrecut prin orașul liniștit, pe strada pietonală, prin parcul din mijlocul orașului unde este și un lac, care se află la 450 de m de hotel, la Fortăreața Formilas din sec 16, fără taxe și destul de neîngrijită, care se află la aprox 800 de m de hotel și pe faleza Dunării. Și am văzut niște apusuri și răsărituri demențiale. În prima zi am mâncat pe ștrasele pietonal, la Princ, două ciorbe de pește și o pleșcaviță umplută cu ceapă și cu brânză, cu 2 ardei copți, am băut 2 caisii, o bere mare și ne-a costat 1200 de dinari, adică nici 50 de lei.

Sârbii ca și oameni ni s-au părut extrem de binevoitori și amabili. Așa, în general. Și prin magazine, și prin cârciumi, și pe stradă. Într-o seară, în fața Bisericii Sf Gheorghe din Kladovo o mașină a călcat un câine, dar fără să-l omoare. Toți oamenii care treceau prin zonă s-au oprit să dea o mână de ajutor. Un tânăr care trecea cu bicicleta a aruncat-o cât colo, pe iarbă, a studiat rana, a alergat la magazinul de vis-a-vis și s-a întors tot într-o fugă cu niște cremvurști pe care i-a dat bucățică cu bucățică, cățelului. L-am lăsat acolo, mângâind câinele.

În altă zi, când voiam să mergem la Podul lui Traian pe jos, s-a oprit o doamnă care mergea pe bicicletă, ne-a văzut mergând în coloană, a oprit și ne-a întrebat unde ne ducem. În română. Când a auzit s-a rățoit toată la noi. „Ce să căutați domnule acolo, n-aveți ce vedea, vă rupeți picioarele de pomană, pentru o piatră, duceți-vă în oraș la lac, la parc, dar nu acolo”. Adevărul este că pe noi nu ne interesa obiectivul neapărat, ci voiam să facem o plimbare pe jos. Erau cam 5 km până acolo dar ne-am întors după vreo 2, după ce ne-a certat doamna, pentru că avea dreptate. Mergeam pe stradă pentru că nu erau trotuare și era cam stresant să fim permanent atenți la trafic.

De asemenea, am remarcat prețuri mai mici ca pe la noi la mai toate produsele. Și chiar am vorbit cu români care spuneau că vin regulat la cumpărături în Kladovo pentru că este foarte aproape de România și produsele nu numai că sunt mai ieftine dar sunt și mai bune.

În Kladovo poți plăti cu cardul, cu EUR, cu lei sau cu dinari. Noi am avut 3000 de dinari rămași de la vacanța din Croația și am mai schimbat 100 de lei pe care am primit 2300 de dinari (curs de schimb la fel ca în vară, 1 EUR = 118 dinari). Cu ei am mâncat în prima zi la Princ, am făcut niște cumpărături la plecare de la cash&carry-ul de la ieșirea din localitate și ne-au mai rămas vreo 400 de dinari pentru o vizită următoare.

Am vorbit cu atâția oameni care erau a 6-a oară de revelion la Djerdap, alții a 4-a oară... și aproape toți și-au adus prietenii și cunoștințele de-a lungul timpului și urmau să mai vină, așa că nu pot să nu vă recomand și eu acest loc. Cum am spus, nu ai ce să le reproșezi din punct de vedere mâncare, băutură, servicii... Poate doar risipa, cu care eu nu am fost de acord. Dar pentru noi, primează muzica la petreceri și nu ne-am regăsit, ceea ce înseamnă că în cazul nostru, o dată-n viață este suficient un revelion la sârbi.


[fb]
---
Trimis de Aurici in 10.01.19 22:14:34
Validat / Publicat: 10.01.19 23:33:54
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SERBIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 4480 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P21 Aous de soare pe Dunăre. De la balcon faleza și o parte din parcare.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 53750 PMA (din 59 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

13 ecouri scrise, până acum

alinafulg
[11.01.19 00:12:31]
»

@Aurici: Si noi am dorit sa petrecem revelionul la Djerdap dar din pacate cand ne-am hotarat, prin 5 decembrie, nu mai erau locuri. Mi-am amintit apoi ca la ei se poate fuma in restaurant si nu mi-a mai parut atat de rau ca nu am rezervat mai devreme.

doinafil
[11.01.19 00:37:34]
»

@Aurici:

Mi-am amintit cu drag de Kladovo și de hotelul Djerdap la care am fost cazați un grup mai mare de AFA-iști anul trecut, de Paște, împreună cu Dl Cornel și familia. Pentru noi a fost totul la înălțime, și cazarea, și mâncarea și distracția!

Să ai alegeri inspirate și pe viitor!

nicole33
[11.01.19 06:53:41]
»

@Aurici:

Cum am spus am avut mare parte din etajul 3, camere duble și camere triple iar eu am avut apartamentul din capătul holului, cel cu vedere și balcon la Dunăre, camera 305.

Ce să zic, "Boierul, tot boier"

Te invidiez pentru apartamentul de care ai beneficiat, dar doar pentru balconul cu vedere frontală la Dunăre de care te-ai bucurat. Pentru mine, lipsa balconului a fost un dezavantaj, dar am ştiut şi mi-am asumat acest inconvenient, fiindu-mi neplăcut să fumez în camera în care dorm, dar tot nu am renunţat la fumat .

Ceea ce nu mi-a plăcut deloc a fost faptul că la sârbi se fumează în spațiile publice iar mare parte dintre noi nu suntem fumători. Lucru pe care îl știam de altfel, dar pe care l-am cam scăpat din vedere când ne-am gândit să rezervăm. A primat petrecerea dar nu ne-am mai gândit că o să ne deranjeze fumul.

Suntem diferiţi, asta e clar.

Eu am apreciat în mod deosebit şi pozitiv tocmai lipsa restricţiilor de acest gen. Am fumat în restaurant, în bar, în lobby, pe terasă, cam peste tot. Nu mi s-a părut că fumul din restaurant ar fi deranjant, dar este posibil ca de Paşti să fi fost un număr mai mic de turişti, astfel că şi "poluarea" era, proporţional, redusă.

La Târgul de turism din noiembrie am fost tentată să aleg Djerdap pentru Crăciunul 2018, deoarece fusesem încântată de serviciile oferite de Paşti, mai ales pentru mâncare, băutură şi distracţie.

Îmi pare rău că nu au fost toate aşa cum v-aţi fi dorit.

nrs †
[11.01.19 09:10:42]
»

ce rapida ai fost cu articolul despre revelion

cat de aproape am fost sa petrecem impreuna! m-a tentat hotelul dar cum nu avea si "scaldatoare" l-am taiat de pe lista. am ajuns intr-o alta tara vecina unde din fericire a fost un hotel mic, cu maxim 80 oameni la masa de revelion si muzica pusa de DJ, astfel ca am avut parte de muzica buna adaptata ascultatorilor (muzica internationala veche, ceva romanesc inclusiv brasoveanca, bineinteles si ceva loc)

cat despe ora... la ducere o castigi, dar la plecare o pierzi astfel ca am plecat la 9 si la 11.30 de abia facusem 60 km si trecusem vama

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Yolanda
[11.01.19 10:07:13]
»

@Aurici: Reciclarea mâncarii e un subiect delicat... voi ati avut mâncare prea multa, noi la hotelul Panoramika Design Skopje am avut portii stricte, servite la masa, o singura prajitura si fara fructe... dar am sa povestesc intr-un review, sper sa îl încarc pâna mâine.

Cu muzica am patit-o cam la fel. Dar noi, românii am stiut sa ne bucuram de moment.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AuriciAUTOR REVIEW
[11.01.19 10:47:24]
»

@alinafulg: Da, din păcate dacă ai o problemă cu fumul de țigară, s-a simțit cam mult. Și nu doar în restaurant. Se fumează peste tot, inclusiv în camere.

@doinafil: Știu despre escapada voastră de Paște, am citit cam tot. Așa am avut și încredere să rezerv. Alegerea a fost inspirată, pentru că ne-am simțit bine și nu am prea multe reproșuri să le fac. Ne-a deranjat că se fumează, dar știam și ne asumasem și muzica sârbească ne place, dar chiar 3 nopți la rând aceeași muzică, de seara până dimineața, a fost cam mult.

@nicole33: A fost prima dată când am avut așa un noroc vis-a-vis de cazare. De multe ori am primit camere mai slabe decât ale grupului de care m-am ocupat. A fost foarte bine, aș mai fi stat 2-3 zile.

Eu n-am fumat niciodată și ăsta a fost un criteriu și în alegerea bărbatului . Glumesc, dar așa s-a nimerit până la urmă. Dar n-am o problemă cu cei care fumează, absolut niciuna, doar că dacă pot, evit spațiile comune.

Știam că se fumează la sârbi și ne-am asumat pentru că citisem undeva, nu mai știu dacă în articolele voastre, că ventilația face față. Numai că nu a fost chiar așa. În noaptea de revelion am fost 500 de persoane, poate mai mult pentru că restaurantul de 500 de locuri era full, cu spații mici între mese.

Le spuneam prietenilor care au rămas acasă că nu ne-am împăcat doar cu muzica sârbească și când au văzut filmulețele au zis că ei nu mai înțeleg nimic. Vreau să spun că noi ne-am distrat, doar că în aceleași condiții de muzică nu aș mai alege încă un revelion. Dar poate că vom mai ajunge și noi la Djerdap vreodată, cu ocazia unor evenimente mai mici, pentru că lumea s-a tot uitat la ofertele de 1 și 8 Martie, de Paște... care erau foarte avantajoase. Oricum și în cazul nostru toată lumea a fost mulțumită de servicii, mâncare, băutură..., cum am zis.

@nrs: Rapidă, da. Ca să scap de el. Păi mai scriam despre revelion în martie, aprilie?

N-a fost rău deloc la Djerdap, cum am tot spus. Noi suntem mari dansatori și nu a fost distracția noastră maximă, din cauza aceluiași gen de muzică, o noapte întreagă. Așa le-am sugerat și noi dimineața. Să mai ia și fanfara aia câte o pauză și să aibă un DJ care să mai pună și alte genuri.

La plecare nu resimțim la fel ora aia pierdută pentru că noi oricum plecăm târziu în ultima zi a unui sejur, considerând-o și pe ea tot de concediu. Așa că am mai făcut o plimbare pe faleză, ne-am dus la cumpărături, apoi am mers pe malul sârbesc al Dunării, până aproape de Cetatea Golubac și ne-am oprit de mai multe ori. Apoi, în țară, ne-am oprit mult mai des ca la dus ca să ne luăm la revedere la fiecare benzinărie... astfel încât acasă am ajuns pe la ora 23.

Poate petrecem cu altă ocazie împreună.

Vă mulțumesc tuturor pentru ecou, zi faină!

Dana2008
[11.01.19 10:55:08]
»

@Aurici: La mulți ani! , în primul rând... vorba a aceea: omul cât trăiește, învață. Poate ca ar trebui să alegeți acum, la cald, locația revelionului următor... să fie exact ceea ce nu ați avut acum, să nu mai faceți compromisuri, cred că trebuie să ne bucurăm la maxim de fiecare clipă.

Nici pentru mine nu e important să mănânc toată noaptea, ceea ce e contra naturii. La revelion primează muzica, e petrecere, nu masă festivă.

Am fost și noi la revelion cu DJ, muzică veche, bună, pe gustul nostru, dar cu toate acestea nu mi-a plăcut ideea de a mânca din oră în oră, de la ora 20-4 am.

Mâncarea a fost deosebită, gustoasă, specială, prezentatea ca la master chef... dar o risipă generală... păcat!!! La ora 4 le-am spus chelnerilor să nu mai aducă la masa noastră mâncare.

Nu înțeleg de ce trebuie să mănânc exagerat de mult la revelion, nunți, botezuri, etc... mai ales dacă nu îmi este foame.

Poate generațiile viitoare vor schimba obiceiurile acestea fără sens.

Călătorii plăcute!

AuriciAUTOR REVIEW
[11.01.19 11:12:00]
»

@Yolanda: Mie mâncarea prea în exces nu mi se pare în regulă. Una este să fie abundență și alta risipă. La Djerdap a fost cel mai mare bufet pe care l-am văzut eu, dar este adevărat că n-am mai fost la un revelion cu 500 de oameni. Dar dimineața erau tăvile alea pline, aproape că nu se vedea de unde mâncaseră oamenii.

Și noi ne distrăm în orice condiții, nu ne-am plâns pe umăr. Tot ce voiam să spun este că nu mai aleg un revelion exclusiv cu muzică sârbească, oricât ar fi ea de drăguță.

Mulțumesc de vizită, zi frumoasă! Și multe călătorii anul acesta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ungureanica
[11.01.19 11:45:01]
»

Foarte fain Revelion. Platourile arată super. Asta cu fumatul e cam deranjantă la ei dar nu avem ce face. Noi am prins la Leskovac o cameră în care se fumase și abia am stat acolo. Vă salutăm cu drag!

AuriciAUTOR REVIEW
[11.01.19 12:04:19]
»

@Dana2008: La mulți ani, Dana! Să ai un 2019 turistic, cel puțin la fel de bun ca anul precedent.

Păi aș alege acum locația următorului revelion, dar tot nu am informații. Trebuie să scotocesc să vedem pe unde a mai petrecut lumea și unde ni s-ar potrivi nouă. Mă gândesc însă la o schimbare de anul ăsta, să vedem dacă iese.

Am tot comentat cu mâncarea și în articol și în ecouri. Și eu sunt pentru a avea grijă de resursele noastre și a nu risipi nimic. Dar pentru aceste evenimente prețurile sunt speculative și ele trebuie să se reflecte în ceva. Că în mod obișnuit nu mănânci de 3-4 milioane la o masă.

Călătorii plăcute și ție

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AuriciAUTOR REVIEW
[11.01.19 13:07:33]
»

@ungureanica: Așa este, dacă nu ești fumător te împaci mai greu cu asta. Iar în camera în care dorm și nefumători, poate copii, nu mi se pare normal să permiți fumatul. Sau să închiriezi camere de fumători la nefumători. În fine... filozofăm acuma.

Una peste alta plusurile au fost mult mai multe decât minusurile. Și nici astea nu le-am considerat minusuri, pentru că dacă știi îți asumi, sau nu. Noi am făcut-o, dar am clarificat aspectul pentru viitor.

Salutăm și noi, cu și mai mare drag!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Jimmy1
[14.01.19 00:09:50]
»

@Aurici: Datorită articolului îmi vine să dau fuga. Probabil tot o dată în viață.

AuriciAUTOR REVIEW
[14.01.19 09:49:14]
»

@Jimmy1: Mulțumesc, ești drăguț! Îți va plăcea cu siguranță. Și dacă ești petrecăreț o să fii pe deplin mulțumit.

Încearcă de 8 Martie, de Paște, aveau oferte foarte, foarte bune.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, Aurici, doinafil, Jimmy1, ungureanica, Yolanda
Alte impresii din această RUBRICĂDjerdap Hotel:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.08878493309021 sec
    ecranul dvs: 1 x 1