ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.06.2016
DE AZE
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 02.07.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 8 zile
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
91.25%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Albena - pur si simplu

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Scriitorul bulgar Iordan Iovkov (1880-1937) nu s-a gandit niciodata ca numele unui personaj din operele lui va deveni nume de statiune de litoral. Si nu orice statiune, dimpotriva o statiune renumita, celebra asa cum a fost si scriitorul, considerat cel mai bun din perioada interbelica.

Prima impresie in anul 2011 despre statiunea bulgareasca a fost una pozitiva - adevarul este ca m-a cucerit - au urmat alti ani, alte impresii si iata-ma imi pierd timpul liber pretios in Albena in loc sa vad alte locuri.

Si totusi... nu a fost timp pierdut, deoarece statiunea este o reusita a litoralului bulgaresc, si nu sint singurul care afirma aceasta.

Si iata-ma in vara anului 2016... tot in Albena, articolul care urmeaza este o descriere mai complexa a statiunii, pentru cei care (inca) nu au fost poate fi util iar pentru cei care au fost:vor retrai experienta lor din Albena.

Si asa cum la toate articolele mele adaug putina istorie, trebuie sa mentionez faptul ca inainte de 1960 era un teren liber pe malul marii, pana s-a descoperit in acest teren un viitor potential turistic. Si nu orice teren ci un teren nu prea atins de om, aici ma refer la rezervatia naturala Baltata si la vegetatia din jur, vegetatie care si in prezent isi face simtita prezenta intre hotelurile si restaurantele Albenei.

Si a inceput constructia statiunii. In foarte multe articole scrise despre Albena se mentioneaza faptul ca este o statiune cu hoteluri construite cu arhitectura de pe vremea comunismului. Corect, asa este deoarece vorbim despre o statiune infiintata in timpul acelui regim comunist care era si in Romania. Si totusi cladirile au fost proiectate in asa fel ca majoritatea camerelor sa fie orientate spre mare si sa aiba mult soare, cam asta este cel mai important lucru pentru un turist, nu sa admire capodopere arhitecturale (deci nu plecam sa facem un City Break ci sa facem multa baie in mare si plaja, sa ne distram, sa facem sport, plimbari, etc) Restul tine de intretinere - aici parerea mea este ca nu fiecare hotelier gestioneaza la fel aceasta problema. La inceput nu putea oricine sa-si consume vacanta in Albena. Dupa caderea comunismului s-au schimbat multe, din fericire spre bine. Astazi oricine poate sa petreaca o vacanta frumoasa aici.

Pentru romani din punct de vedere a distantei Albena este foarte accesibila. Din Constanta distanta rutiera pe drumul european E87 este de numai 133 km, iar asfaltul in prezent este foarte buna, atentie la politie (in medie stau cca 2 echipaje pe acest traseu) si la reducerea vitezei la intersectii extravilane (la 70km/h). Rovinieta din pacate din acest s-a scumpit 8 eur in loc de 5 cat a fost, asta pe 7 zile si se poate plati in afara de leva, euro si in lei dar aici atentie este un schimb foarte neavantajos, mai bine mergeti direct cu leva sau euro. Pentru cei care nu au masina exista numerosi transportatori de persoane in/din Bulgaria. Nu se exclude accesul pe calea aerului aeroportul Varna fiind aproape. Capitala maritima a Bulgariei Varna se afla doar la 30 de km, iar oraselul pitoresc Balchik cu superba gradina botanica + resedinta reginei Maria - ceea ce a fost odata pamant romanesc - la doar 12 km.

Parcarea in Albena a ramas cea mai ieftina de pe litoralul bulgaresc, in 6 ani s-a scumpit cu doar... 1 leva si asta pe sejur nu pe zi! Adevarat ca de cate ori se iasa din statiune cu masina cu ocazia unor excursii se plateste cei 6 leva. Inainte nu se platea. Tot ieftin ramane. De furat masini sau din masini... in 5 ani nu am auzit, mai ales daca masina este o vechitura aproape fara valoare (proprietate AZE). Nu va faceti probleme in aceasta privinta, mergeti si distrati-va. Sa va faceti probleme in schimb cu depozitarea portofelului/documentelor personale - aici recomand un seif - de cele mai multe ori contra cost.

Intrarea in statiunea Albena este a 3-a iesire daca venim dinspre Romania la un sens giratoriu imens (iesiri spre Balchik, Varna, Dobrich aici) o benzinarie isi face prezenta aici dupa iesirea spre Balchik. La intrare o bariera se ridica doar daca extragem biletul de parcare din automat apasand un buton. Acest bilet se prezinta la receptia hotelului unde vom sta sau in alte puncte de plata specificate pe bilet. La plecare acelasi bilet (dupa ce am platit la receptia hotelului ales) se introduce in automatul de la iesire, va fi inghitit de aparat, bariera se deschide si... good bye Albena.

Parcarea la hotelurile alese in plin sezon este o aventura. Toate parcarile sint subdimensionate avand in vedere ca pe vremea proiectarii nu a existat un parc de masini asa mare a populatiei ca astazi. Ca si idee intrarea la hotelul ales intr-o zi care nu este in week-end si pe urma nemiscarea masinii de acolo (nu pot sa concep asa ceva) sau parcarea pe alee in apropierea hotelului sau in cel mai rau caz folosirea parcarilor centrale imense de altfel, este una si in zona de sus a statiunii.

Din punct de vedere geografic Albena este situata pe un deal avand o zona zero (jos langa plaja) aici cazarea in prima linie este mai scumpa - si o zona de sus (eu numesc orasul de sus) mai putin scumpa de la care totusi distanta pana la plaja nu este mare (cca 10 minute de mers pe jos folosind niste scari- e xclus Ralitsa sau Vitaparc care sint mult mai departe) Forma statiunii este un triunghi partea estica fiind Marea Neagra, partea nordica soseaua Albena-Balchik, iar partea sudica este renumita rezervatie naturala Baltata, o minune asa aproape de civilizatie.

Cazarea: Se face in hoteluri cu clasificare intre 2 si 5 stele (Flamingo) sint peste 40 buc, incep cu enumerarea lor de la stanga la dreapta (sud - Kranevo - nord Balcic) aici este vorba despre hotelurile din prima linie situate direct pe plaja sau in imediata apropiere. Numele hotelurilor respective sint Gergana, Slavuna, Mura, Elitsa, Nona, Boryana (aceste 6 hoteluri se afla in imediata vecinatate a rezervatiei Baltata), urmeaza Lagunele (Laguna Beach, Laguna Mare, Laguna Garden) Orlov, Kaliopa, Malibu, Kamelia, Drujba, Dorostor, Dobrotitsa, renumita si impunatoare Kaliakra, Arabella Beach. Asta a fost prima linie si am ajuns la granita nordica a Albenei.

Urmatoarea categorie pe care eu o numesc a doua linie este tot zona zero a statiunii doar ca se afla pe cealalta parte a zonei pietonale comerciale, si ajungerea pe plaja este tot o chestiune de 2,3 minute. De aceasta data incep cu dreapta (dinspre Arabella): Kardam, Oasis, Flamingo, Flamingo Grand (complex imens de 5 stele - superb atat in interior cat si in exterior), Dobrudja (17 etaje).

Aici am terminat cu zona 0 si incepe zona de parc al statiunii. Un hotel destul de aproape de centru este Lora, pe urma din stanga la dreapta (de la apropierea intrarii in statiune), Ralitsa Superior, Ralitsa, Vita Parc (musafirii acestor hoteluri au privilegiul de a avea intrare libera zilnica la Aquamania (parcul acvatic renumit din Albena - deschis in 2014). Urmeaza hotel Maastriht, Panorama, Althea, Com, Compas, Dnepar, Orhidea, Magnolia, Lazur. Vesnicele casute (care exista in multe campinguri, zone turistice si in Romania-si pe care le-am folosit de nenumarate ori fiind un Upgrade pentru mine de la cort) exista si aici.

Ar mai fi 5 tabere din care Gorska Feya de langa rezervatia Baltata, West aproape de complexul Magnolia si soseaua spre Balchik, Magnolia (pe partea cealalta a complexului Magnolia), Vita Park in apropierea hotelului cu acelasi nume, si Arabella pe care le consider cele mai bine situate vilute cel mai apropae de mare cu vedere la mare pe un deal plin de vegetatie. Ma bucur ca si in aceste casute (destul de spatioase si ingrijite majoritatea - dar am vazut si in paragina) am vazut multi locatari temporari in special tineri. Vazand printr-o usa deschisa conditiile mi-am imaginat ca as putea sa fac un sejur aici la un pret mai mult decat rezonabil (nu uit niciodata ca de la cort am plecat, am dormit chiar si sub cerul liber in muntii Fagaras)

Plaja Albena: Este renumita pentru marime (cca 3,5 km lungime si 150 m latime) nisip fin si foarte fin, apa curata decorata cu steagul abastru (se primeste in cazul in care apa marii indeplineste anumite conditii facand analiza apei, aceasta din urma am si vazut expusa pe un panou) Albena este printre putinele statiuni care au o proprie statie meteo. Ca o paranteza intr-o zi valurile imense au facut o mizerie de nedescris in apa, alge amestecate cu nisip, dupa o baie de aici din costumul de baie am scos toate cele posibile gasite in apa (dupa aceea ziua respectiva a fost destinata baii in piscina) - apa pe urma s-a limpezit si a devenit din nou demna de Blue Flag) Zonele de sezlonguri + umbrele (fiecare hotel are zona lui) alterneaza cu asa numitele zone libere (free zone) acolo unde altii decat clientii unui hotel din Abena pot pune cearsaful sau umbrela sau inchiria contra cost cele necesare.

Salvamarii exista in fiecare zona, programul se incheie la ora 18.00 (atunci când fluiera de 3 ori si nu mai raspund de nimeni) La fiecare punct de observatie a salvamarilor exista un loc unde se arboreaza steagul de interzicere/permitere baii in mare. Steagul rosu se arboreaza atunci când apa marii este prea rece sau valurile sint prea mari, rosu cu galben permis cu anumite restrictii iar verde permis (pana la zona marcata pentru baie) Mai este o alta zona marcata pentru sporturile de apa cum ar fi schi nautic, skijet, pedalo (hidrobicicleta), banana, etc. Nu exista strand de nudisti, fara sutien permis dar nu prea am vazut. Exista si o biblioteca pe plaja unde se pot inchiria carti pentru citit.

Restaurantele: Aici nu voi enumera restaurantele hotelurilor care au acelasi nume (acestea le-am enumerat deja). Tot de la stanga la dreapta (de la Gergana la Arabella) Staria Pub (cu rotisor am vazut purcel intreg invartindu-se aici) pe urma din rezervatie Slavansky Kut si Tzar (ambele au intrarea dinspre rezervatie), Havanna, Old House imediat dupa Lagune (acelasi chelner de 5 ani, ne-am salutat ca de obicei), Kaliopa (care tine intradevar de hotel dar mai are o terasa pe plaja), Margot House (cu intrare dinspre zona comerciala) pe urma vine un bistro Duner Kebap, si La Bomba Bistro. La granita nordica avem Arabella, Moby Dick, si inca cateva localuri. Cele mai renumite restaurante sint langa aleea pietonala comericala. Tex Mex cu specific mexican, Poco Loco, Ti Amo (specific italian), Ciel Bleu (restaurant cu specific frantuzesc situat la etajul 17 al hotelului Dobrudja). Sa nu uitam de localul Nomad Beach (aproape de Arabella) si Ganvie Beach Bar, aceastea sint chiar pe plaja.

Divertisment: Activitati de divertisment in afara de ceea ce ofera hotelul/complexul ales ar fi foarte multe atat pe uscat cat si pe apa. Hidrobicicleta pe mare costa 20 leva ora, excursia pe vaporas pana la Balchik si inapoi 30 leva, o ora de plimbat pe o salupa moderna 180 leva, skijetul 40 leva, banana sau crazy shark (ambarcatiune gonflabila trasa) 10 leva sau 20 leva, schi nautic 40 leva, lectia pentru acesta 80 leva, parasailing 60 leva. Pe o piscina imensa copii pot folosi o barcuta cu motor 4 leva, topoganul gonflabil 6 leva/15 minute, bicicleta pe 3 roti (2 adulti + 1 copil) 10 leva 30 minute, electrocarul (masini electrice) cel cu 4 locuri 25 leva 30 minute, carting, 10 leva 15 minute pt copii, un bodyjumping 10 leva 5 minute. Si lista poate continua, am mai vazut un fel de cinema 6D, tot felul de activitati pentru copii mici, retro foto (când cineva se imbraca in niste haine de acum 100-200 ani si se fotografiaza, unii isi introduc picioarele in niste acvarii plin de pesti costa 20 leva, benefic pentru sanatate nu stiu cat dureaza nici cum se numesc pestii, se mai pot inchiria biciclete normale, exista si un Night Club (la Supermarket Aldo) si Casino (aproape de intrare si Aqua Parc).

Parcul acvatic Aquamania s-a deschis in 2014 si s-a completat in 2015, costa 35 leva, o jumatate de zi 20 leva, topogane fara numar si uriase de asemenea rauri si raulete asigura un divertisment acvatic nemaiintalnit. Un filmulet despre parcul acvatic aici: youtube

Magazine: Predomina magazinele pentru Souveniruri de toate felurile (de la vederi, scoici, magneti de frigider, cani pana la obiecte artizanale) Urmeaza obiectele accesoriile pentru baie, costume baie, colaci, saltele gonflabile, creme de plaja pe urma restul inclusiv alimentele, apa si sucurile. Cateva exemple de pret aici:suc natural (fructe stoarse in fata clientului 4 leva portocale, 5 leva alte sucuri inclusiv din legume, apa sticla 0,5 costa 1,5 leva, sticla de 2 l 2 leva, vata zahar 3 leva, vederi 1 leva, pistoale apa 3,5 sau 7 leva, sapca 8 leva, inghetata 1,5-2,5 leva, suc 3 leva, suc doza 3 leva, bere doza 3 leva, kebap 7 leva, felie pizza 5 leva, hotdog 4 leva, hamburger 5 leva, meniu peste 12 leva, meniul zilei la un bistro 5,6 sau 7 leva.

Terenuri de tenis, volei si fotbal sint o gramada, terenuri de tenis pot enumera Orlov, Dobrotitsa, Kaliopa, Flamingo, Orhidea, Ralitsa, in centru exista hala multifunctionala de sport, mai exista popice, minigolf, si un centru de calarit, cei care se aboneaza aici pot calari si pe malul marii.

Transportul in Albena: Recomand mersul pe jos!!! Daca nu se poate este taxi oriunde in Albena 10 leva, autobuz gratuit pentru clientii hotelurilor, bicicleta, tricicleta descrisa mai sus. Pentru drumuri cu taxi in afara Albenei clientul trebuie sa scoata din buzunar pentru un drum dus-intors: Balchik 60 leva (maxim 4 persoane, de la 4 in sus pretul creste), Varna 80 leva, Balchic + Cap Kaliakra 120 leva, alte statiuni de ex Nisipuri 60 leva, Nessebar 220 leva, aeroport Varna 80 leva. Dar exista si autobuze, microbuze costa mult mai putin, autogara din Albena este imediat dupa intrare in statiune in dreapta.

Sanatate: In afara de hotelul ales exista centrul medical SPA se numeste Medica Albena si se foloseste namolul, apa marii, plante medicinale. Acest loc se afla in centru intre hotelurile Flamingo si Dobrudja si este si o farmacie aici + dispensar medical. Sint hoteluri care au contract cu acest dispensar dar trebuie aflat la receptie exact ce costuri acopera, de ex eu in 2012 am dorit asa ceva pt copil la dispensar au spus ca hotelul unde stau are contract, la receptia hotelului mi-au spus contrariul, trebuia sa platesc 90 leva. Atentie: Cardul european de sanatate acopera doar urgentele, pentru restul de afectiuni recomand o asigurare de sanatate, atentie sint asigurari care nu acopera afectiunile provocate cu ocazia unui sport practicat sau alte distractii (de ex skijet sau parasailing)

Alte informatii si servicii: documente pentru intrarea in aceasta tara sint cartea de identitate, pasaportul la copii, moneda leva (maruntisul stotinchi) costa cca 2,5 ron in cel mai rau caz (case de schimb in statiune) recomand schimbul in alte locuri (in Romania de ex) sau extragere sume din bancomat (exista un comision) sau plata cu cardul (cel mai avantajos) unde se poate. Un euro când am fost eu acolo avea o valoare de 1,9 leva si un dolar 1,6 leva. S-a intarit leva, eu am prins vremea când era 1 la 2. In zona centrala al Albenei dupa hala multifunctionala de sport exista o banca si o posta. Serviciile telefonice costa in roaming 1 eurocent minutul de convorbire primit si 5 eurocenti minutul de convorbire dat in Romania. Trebuie activat serviciul roaming inainte de iesire (aici probabil multi zâmbesc oare de ce am scris si asta, dar inca mai exista persoane care uita sa activeze acest serviciu). WI FI este gratuit se numeste Albena Hotspot, user este Albena1 parola este Albena2016. Semnalul pe plaja este foarte bun, de asemenea in anumite zone unde sint amplasate routerele, exista zone unde nu merge deloc. Dar este gratuit. Pentru mai mult exista internet de mare viteza si se plateste, nu stiu cat, ultima oara in 2013 am dat 2 leva pt 24 de ore. Bacsisul nu este obligatoriu dar este binevenit. Bineinteles daca clientul a fost multumit de serviciile oferite.

Cred ca V-am plictisit destul rog webmaster sa ataseze videoclipul urmator la inceputul articolului si sa trec la atasarea fotografiilor

https://www.youtube.com/watch?v=oZV47bm27RI

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de AZE in 26.06.16 03:25:05
Validat / Publicat: 26.06.16 07:08:57
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 6703 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Plaja Albena-de sus
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 35300 PMA (din 37 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

webmaster
[26.06.16 07:25:10]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

mishu
[26.06.16 07:54:24]
»

Ma bucur ca am putut acorda primul vot. Felicitari pentru articol. Am sa mai vin cu mici completari, date de experienta personala. Prin 2011-2012 am avut un mic accident cu cel mic, a cazut pe mana si pentru siguranta noastra deoarece il durea, am mers la Centrul Medical Albena.

Aici intr-adevar nu merge cu Cardul de sanatate (clinica functioneaza in sistem privat) insa noi aveam facute si asigurari suplimentare (cam 20 de lei de persoana) astefel incat pana l-au luat pe cel mic sa vada ce are, fetele de la receptia clinicii au verificat asigurarea si totul a decurs normal. Concluzia a fost insa ca trebuie sa ajungem la spitaal si ne-au dus de acolo intr-o localitate in apropire cu salvarea (fara costuri suplimentare). Acolo nu era valabita fiind spital de stat si a urmat o discutie destul de lunga intre mine si contabila sefa (copilul era deja luat in seama) ca ar trebui sa am card de sanatate ca sa nu platesc, eu insistam sa-i spun ca stiu dar nu avem inca (atunci inca nu erau emise cardurile, ca la noi????) si ca o sa platesc. in final am platit (chiar nu a fost o suma mare de loc) si ne-am intors cu copilul care a devenit vedeta locului.

Accidentul se intamplase de fata cu multa lume asa incat asa cum suntem obisnuiti, gipsul lui de la mana a devenit colector de autografe. Asta nu ne-a impiedicat sa ne simtim bine in continuare (a fost mai greu pentru el cu apa, il bandajam cu pungi cand avea cfef de apa).

In final pot spune ca serviciile medicale atat cele private cat si cele de stat au fost oferite cu foarte mare amabilitate.

Cat despre Albena si articolul tau, pot spune ca mi-a facut o mare placere lecturarea, este intr-adevar un ghid si chiar daca nu este vorba despre litoralul nostru, gasesti aici foarte multi romani data fiind distanta atat de mica de Romania. Noi mergem tot prin Constanta, dar despre calatoria noastra voi povesti la intoarcere. Felicitari inca o data.

andreieu
[26.06.16 11:16:35]
»

@AZE - Felicitări pentru vacanța perfectă pe care ne-ai dispus-o treptat spre delectarea ochilor!

Albena rămâne, cel puțin în opinia mea, un exemplu edificator pentru cei care încă au o părere proastă despre litoralul bulgăresc și care se simt hărțuiți sau în nesiguranță.

Singurul loc în care m-aș întoarce este Albena dar mai ales, aștept cu nerăbdare o investiție majoră în Elitsa, singurul nerenovat din "pachetul" de 6 hoteluri de lângă Baltata precum și în Vita Park, din nou un potențial major dacă stăm să analizăm cererea ridicată pentru acesta în prezent.

Aș mai adăuga noutatea (sau mai degrabă vestea) cu care conducerea stațiunii a venit anul acesta. Este vorba de construcția unui nou complex de 4*-5* în Albena, pe locul hotelurilor Dorostor și Kamelia, lucrări ce se vor demara în toamna acestui an. Ceea ce pe mine m-a surprins plăcut a fost intenția conducerii de a supune turiștii la un sondaj de opinie cu privire la noul nume al complexului turistic. Cei doritori, își lăsau ideile pe pagina de socializare a Albenei iar cel ales câștigător beneficia de un premiu ce constă într-un weekend pentru două persoane, la orice hotel de 4* din stațiune. Ideea de promovare și familiarizare a turiștilor este chiar foarte bună!

AZEAUTOR REVIEW
[26.06.16 13:35:48]
»

@mishu: multumesc, pt. aprecieri, se pare că chiar suntem câteva persoane fani Albena, scriind acest articol m-am simțit acolo. Eu nu mă mai întorc pentru un sejur mai lung deoarece mai sint foarte multe de văzut și viața este foarte scurtă, dar nu renunț la o vizită mai scurtă de ex un weekend prelungit sau cu ocazia unor sărbători cum ar fi pastele

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
AZEAUTOR REVIEW
[26.06.16 13:39:40]
»

@andreieu: Mulțumesc, mă bucur că Va place Albena si ați dat vesti bune privind construcția unui nou complex. Iar participarea turiștilor privind numele complexului mi se pare o idee bună dacă eram manager la fel făceam, până urma se spune clientul nostru stăpânul nostru. Vacante plăcute Va doresc în continuare

Radu Tudoran
[26.06.16 14:45:25]
»

In general imi place litoralul bulgaresc, in special Nessebar si Sozopol. Totusi pentru mine Balchik sau Albena sunt aproape si de casa si de suflet. Acolo m-am simtit bine si am petrecut concedii frumoase. Consider ca la Mamaia mergi daca vrei sa fii vazut la mare si cum eu nu-s o persoana importanta ma intereseaza mai mult preturile, serviciile, atmosfera.

Bulgaria mi se pare pentru toate buzunarele si cu o oferta net superioara litoralului nostru. Din pacate.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AZEAUTOR REVIEW
[26.06.16 15:42:24]
»

@Radu Tudoran - Aveti dreptate ca din punct de vedere calitate/pret litoralul din Bulgaria este (inca) superior. Sincer eu foarte mult as fi vrut ca articolul de mai sus sa fie despre un loc pe litoralul romanesc si astept cu nerabdare momentul când bulgarii vin pe litoralul nostru... iar noi nu mai mergem acolo!

Aurici
[27.06.16 14:18:21]
»

@andreieu - Andrei, dragul nostru! Ești sigur că ai doar aproape 18 ani? Mă tot surprinzi.

@Aze - Frumoasă vacanță și faine experiențe. Mă refer la parasailingul de care am citit mai devreme.

charisteas
[04.07.16 09:18:27]
»

frumos review, multe detalii, felicitari, maine plec si eu spre Albena o sa revin cu un review, am mai fost odata in 2008 asa ca sunt curios daca s-au schimbat lucrurile pe acolo, cert este ca e mai frumos ca la noi

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
andreieu, Aurici, AZE, charisteas, mishu, Radu Tudoran
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Albena și împrejurimile:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07978892326355 sec
    ecranul dvs: 1 x 1