ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.05.2024
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
DEC-2023
DURATA: 1 nopți
Familie
5 ADULȚI
PREȚ SEJUR 739
FĂRĂ transport
CAZARE ÎN 3 x DblStd
REGIM MASĂ DP
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Allgäu Resort - o seară de Crăciun în familie

TIPĂREȘTE

Acum, că Paștele tocmai ce-a trecut, veni vremea să vă povestesc și eu despre cum am petrecut... Crăciunul! 😊

Sărbătorile (de Iarnă sau de Paști) reprezintă pentru noi și copiii noștri singurele perioade din an când ne putem sicroniza vacanțele. Uneori stăm acasă, la cozonac și sarmale, dar de cele mai multe ori decidem să plecăm aiurea. Pentru Crăciunul trecut am fi vrut Alsacia, dar n-a fost să fie, pur și simplu n-am găsit bilete de avion convenabile pentru toți (noi preferăm să plecăm din București, copiii din Cluj). Am găsit însă pentru Memmingen, cu plecare în 24 decembrie, întoarcere în 30 la Cluj și 31 la Otopeni. 

Am studiat un pic zona, am fi vrut un pic de Romantic Road, dar și un pic de târguri de Crăciun... Romantic Road stă pe loc indiferent de anotimp. Târgurile de Crăciun se închid însă pe 23-24 decembrie în Germania, rămânând deschise chiar până la Anul Nou sau Bobotează în orășelele turistice din Austria. Acestea fiind aflate, era doar o chestiune de organizare să avem parte de amândouă, deci 😊.

Etapa nr. 2: cazările. Hmm... nu-i ușor, știți bine. Dar se numără printre provocările mele preferate. Bine, nu poți să rezervi cazare până nu știi cât de cât ce vrei să faci și pe unde te învârți. Am decis să facem un circuit care să includă, în această ordine: Innsbruck, Salzburg, Romantic Road (o parte). 

Inițial am luat prima cazare în Innsbruck, pentru 2 nopți. Pe urmă s-a modificat zborul copiilor. În varianta inițială, ar fi trebuit să aterizăm toți puțin după prânz, la distanță de o oră, deci am fi avut timp suficient să ajungem la Innsbruck. Ulterior, ei aveau să ajungă în jurul orei 21. Nașpa. Înseamnă că prima noapte trebuie petrecută în apropierea aeroportului Memmingen. Deja hotărâserăm că vom închiria mașină, așa că vizualizam scenariul: eu și Tati ne cazăm, vedem ce-om face câteva ore, apoi ne vom întoarce la aeroport să recuperăm cele 3 odrasle (2 ale noastre plus Diana, prietena lui Paul). Perfect fezabil.

Așa că principalul criteriu de căutare pe booking a devenit distanța față de Memmingen. Plus parcare, neapărat mic dejun. Zeița Fortuna din nou mi-a zâmbit și mi-a scos în cale varianta ideală pentru noi în condițiile date: allgäu resort. Nu, n-am greșit, așa se scrie, cu litere mici. Hotelul, cotat la 4*, se află în micuța localitate Bad Grönenbach și dispune de restaurant și zonă spa. Pe booking are nota 7,9 din aproape 1100 de evaluări, ceea ce – m-am lămurit – pentru cârcotașii de nemți este destul de bine. (Eu i-am dat 10 și voi explica de ce.) 

Am rezervat 3 camere (2 duble, una în regim single) cu demipensiune (cină și mic dejun) la prețul total de 739 euro. Nu comentez prețul, am răsuflat ușurată că am scăpat de grija cinei și s-a dovedit că am fost cum nu se poate mai inspirată, pentru că aveam să găsim totul închis în zonă, pustiu, parcă dăduse bomba! În plus, am avut drept de anulare gratuită până cu 2 sau 3 zile înainte și, deși rezervarea a fost garantată cu cardul, acesta nu s-a debitat decât la fața locului.

Zborul n-a implicat nicio peripeție, am aterizat cu bine în jurul orei 14 și am ieșit mintenaș din aeroport, având în vedere că nu aveam bagaj de cală. Aeroportul din Memmingen este unul dintre cele mai mici pe care le-am întâlnit până acum, astfel că „dependințele” (cafeneaua, birourile de închiriere, inclusiv toaletele) sunt afară, ce-i drept nu departe. Antamasem în avans o mașină la compania Sixt, n-a durat mult nici acolo și în mai puțin de o oră de când pășisem pe pământ german, ne-am pus în mișcare. Surpriza a fost că am primit o mașină hibrid, însă ni s-a spus să nu ne facem probleme, că vom găsi stații de încărcare peste tot. (Așa a fost; din comoditate, noi aveam să preferăm totuși benzina.)

Ploua ușor, GPS-ul ne arăta 26 km/22 minute până la destinație, fix atâta am făcut. Am străbătut sătucul cochet și liniștit, hotelul l-am identificat ușor, conduși de aplicație. Este o clădire cu mai multe aripi, în formă de U, cu doar 2 etaje. În față era o statuie sau o fântână, nu mai știu exact, că, din cauza ploii nu știam cum să intrăm mai repede (iar la plecare am uitat să pozez).

Holul recepției m-a impresionat din prima clipă – înalt cât cele 2 etaje, terminat cu un dom de sticlă, de aceea foarte luminos. În stânga – zona recepției, destul de întinsă, decorată de Crăciun, cu un aranjament cu ramuri de brad și lumânări aprinse. În centru susura o mică fântână, alături de care se înălța bradul de Crăciun, plin de luminițe și cu cadouri la poale. Erau mai multe zone de relaxare cu măsuțe și fotolii, câțiva oaspeți stăteau la o șuetă, unii sorbeau din ceșcuțe. La picioarele unei doamne dormea cuminte un cățel de talie mare (urma să întâlnim și alte patrupede în orele următoare prin hotel, se pare că pentru stăpânii cu căței sunt rezervate camerele de la parter). Atmosfera era minunat completată de linia sonoră – la un volum discret, relaxant – piese clasice, specifice Sărbătorii Crăciunului.

Nu era nimeni la recepție, dar am apăsat o sonerie și imediat a apărut un tânăr care ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg. Am completat binecunoscuta fișă de cazare, am primit cardurile uneia din cele 3 camere și recomandări privind programul zilei: cina avea să fie servită între orele 18 și 21:30, micul dejun de la 8 la 11. Am explicat „moartea căprioarei” , că restul găștii va ajunge abia la ora de final a cinei, tânărul domn a zis să nu ne facem probleme, vor găsi cu siguranță o soluție și pentru ei, probabil li se va aduce mâncarea în cameră. Pe urmă Tati a fost îndrumat spre parcarea subterană a hotelului, să „cazeze” și mașina, în timp ce eu am urcat în cameră. 

Am avut camera 215, la etajul al doilea, accesibil atât pe scări, cât și cu liftul. Coridoare lungi în ambele direcții, mochetate, camere dispuse pe ambele părți. Din ce înțeleg de pe site-ul hotelului (https://www.allgaeu-resort. de/), sunt mai multe feluri de camere, pentru 2-3-4 persoane; noi am avut toți același fel de cameră (duble superioare, dintre care una în regim single), de aceea o voi descrie doar pe cea care m-a găzduit. 

Structură clasică: hol, baie în stânga, dormitor în față, apoi balcon. Nici prea mare, dar nici mică – suprafață totală = 21 mp, zice site-ul. Dormitorul are pat dublu încadrat de noptiere, saltea excelentă, lenjerie albă, impecabilă, câte 2 perne și o pilotă de căciulă. Noptierele sunt prevăzute cu veioze, prize și întrerupătoare. În camera de formă pentagonală mai există un birou cu scaun și o zonă de relaxare formată din 2 scaune-fotolii, o măsuță de cafea și o veioză înaltă. TV-ul se află deasupra biroului, în fața patului. Podeaua este integral mochetată, ferestrele acoperite cu perdele și draperii, există și un calorifer respectabil.

Pe balcon am ieșit doar pentru poze, vremea nu ne-a permis să ne bucurăm de frumoasa priveliște către pajiște și pădure. Este mobilat cu 2 scaune și o masă rotundă prevăzută cu scrumieră.

Pe hol se află un corp de mobilier compact, format din dulap, răcitor (gol) și un mic suport de bagaje. În dulap am găsit seiful și 2 halate de baie, papuci de unică folosință și umerașe. 

Baia – clasică, nimic special, nimic lipsă. De remarcat ar fi produsele cosmetice dintr-o gamă locală, de calitate foarte bună (deși nu obișnuiesc, de data asta am luat cu mine la plecare tubulețele cu cremă de corp 😊). Am avut prosoape de mai multe mărimi, inclusiv pentru picioare, iar cabina de duș era de tip walk in

Când am intrat în cameră, mi s-a părut un pic friguț, însă am putut regla temperatura ambientală de la termostat și încet-încet s-a încălzit.

... Am fost destul de dezamăgiți să găsim minibarul gol, eram flămânzi și speram să ne lipim de ceva „ronțăieli” , căci restaurantele din stațiune păreau închise, iar cel al hotelului se pregătea să primească oaspeții pentru cina de Crăciun. Din lipsă de altceva, am coborât totuși în lobby, măcar cu atmosfera faină să ne „hrănim” ... Am fost inspirați, căci aveam să descoperim 2-3 colțișoare cu ceva tratații on the house: fursecuri și prăjiturele, portocale, suc de mere (minunat), apă și ceai. Au picat la marele fix, ce să zic?!...

Cu foamea oarecum amorțită, am decis să vizităm și restul hotelului. Am descoperit, pe rând, sala de fitness (absolut ignorată de toată lumea la acel moment), cea de conferințe, dar mai ales zona de spa, ce ocupă o aripă întreagă din subsolul clădirii. Se intră mai întâi în zonă de relaxare destul de vastă, dotată cu mese și fotolii, dar și cu toate cele de trebuință pentru a-ți prepara ceai, cu dozatoare de apă fierbinte și rece, era și un bol cu mere. Există o piscină mare și curată, nu prea adâncă (1,4 m parcă) înconjurată de șezlonguri, există jacuzzi într-o cameră separată și câteva saune. Doar câțiva oaspeți se bucurau de facilități; ne-am grăbit înapoi în cameră, am făcut câte un duș, ne-am schimbat în chiloții de baie, ne-am înfășurat în halatele pufoase și am coborât din nou la subsol. 

Am înotat în piscină, apa era călduță (un grad mai mult dacă ar fi avut ar fi fost perfect). Am pândit momentul când s-a eliberat jacuzzi (așa am crezut) și ne-am bulucit într-acolo. De fapt, nu se eliberase de tot, un nene neamț savura momentul cu ochii semiînchiși. Loc rămăsese destul, așa că l-am rugat să ne primească și pe noi. Nu rețin dacă am primit vreun răspuns, nici nu l-am așteptat de fapt, ne-am imersat la bulbuceală în secunda următoare.

Stăm și stăm; eu, tot cu ochii pe jumătate închiși, să nu-mi intre apă în ei. Când deodată mi se pare că văd un fund gol defilând prin fața mea! Din reflex, casc ochii mari și prind momentul când fundul se îndrepta spre ieșire. Rămași singuri, am bufnit în râs; săracu’ nenea neamțu’! O fi așteptat el cât o fi așteptat să ne plictisim și să plecăm, să poată ieși, dar până la urmă s-a plictisit el! În altă ordine de idei, cel în culpă fusese chiar domnia sa. Ulterior aveam să descoperim un anunț bilingv (germană/engleză) pe unul din pereții camerei: „Este interzisă folosirea jacuzzi textil-free!” Deci existaseră antecedente...

Cu saunele nu prea ne omorâm (și, sincer, după experiența din jacuzzi, nici n-am mai fi avut curaj să ne apropiem). Oricum, nici timp prea mult nu prea rămăsese până la cină, am preferat să mai dăm o tură de piscină și să bem câte un ceiuț revigorant...

Restaurantul

La ora recomandată de personal, ne-am înțolit cu ce aveam mai frumușel prin garderobă și am coborât la cină. Sincer, ceea ce am găsit la fața locului mi-a întrecut orice așteptare! Restaurantul era frumos gătit și el de sărbătoare, mesele purtau fețe albe ca zăpada, fiecare avea locul lui bine stabilit (nouă ni se rezervase o masă de 6 persoane), fiecare loc marcat cu farfurii, tacâmuri, pahare, șervete textile pliate ingenios... O lumânare ardea discret pe centrul fiecărei mese, completând decorul festiv și, de asemenea, pe fiecare masă se găsea meniul scris (din păcate doar în germană; să trăiască Google Translate!) al serii. Într-un colț, un pianist interpreta piese instrumentale în ton cu sezonul, chelnerii îmbrăcați la 4 ace fremătau încolo și încoace, se deschideau sticle de vin, toată lumea părea relaxată și fericită să fie acolo!

Noi ne-am trezit un pic timorați, nu știam dacă să ne apucăm de mâncat sau să așteptăm copiii; am fi avut de așteptat mai bine de 3 ore și efectul „sedativ” al prăjiturelelor și ceaiului se cam dispersase... Hai și-om mânca, măcar aperitivul și supa, poate lăsăm felul principal și desertul pentru mai târziu; copiii nu s-or supăra! 😊

Am fost întrebați ce-am dori să bem, am cerut doar o sticlă de apă, explicând situația, că șoferul familiei încă nu-și terminase jobul pe ziua în curs, promițând însă că după reîntregire vom comanda cum se cuvine 😊. Ospătarul n-a părut deranjat, credeam că se va uita urât la noi (băuturile urmau a fi plătite separat), dar nu, n-a făcut-o și am apreciat. 

Am început de fapt cu câte un colț de chiflă unsă cu untul trufat ce ne aștepta deja pe masă. Am continuat cu terină de rață (un fel de pate mai consistent) cu salată de ruccola, pară coaptă și nuci caramelizate. Supa clară de dovleac a avut și vreo 2 perișoare foarte gustoase – o combinație fină de carne (pui, cred), fistic măcinat și condimente. 

... Dacă-i bal, bal să fie și să ducem meniul până la capăt, zic! Felul principal a fost la alegere, între ruladă de pește (monkfish + somon), piure de păstârnac, buchețele de broccoli versus friptură de porc mistreț, găluște umplute cu varză roșie, garnitură de varză roșie, prune uscate și stafide. Aici a fost provocarea serii, pentru că a trebuit să comandăm în avans și pentru copii... Cât despre noi, am luat una și una, să gustăm din fiecare. Dish-ul cu pește a fost foarte bun, celălalt mi-a plăcut mai puțin (prea multă varză roșie 😊). În fine, a venit rândul desertului – spumă de scorțișoară (scria pe meniu; era de fapt o budincă) cu punch cu rom și fructe. Un deliciu!

Per total, o experiență demnă de o cină de Ajun, categoric! În afara ambientului festiv, am apreciat că fiecare fel de mâncare avea ceva din aromele acestei îndrăgite sărbători. Foarte, foarte fain – m-am felicitat din nou că am ales varianta asta, cu demipensiune!

Copiii au aterizat la timp, la 21:30 parcam din nou mașina în garajul subteran (care – am uitat să spun – comunică direct cu lobby-ul hotelului și deține câteva locuri pentru încărcat mașinile electrice). Tânărul de la recepție ne-a înmânat cardurile pentru celelalte 2 camere, una alăturată nouă, cealaltă „peste drum” și ne-a rugat să nu întârziem mult cu instalatul, căci suntem așteptați în restaurant! Am făcut ochii mari: păi cum, nu s-a terminat programul de cină?! Ba da, oficial s-a terminat, dar colegii au decis să-l prelungească special pentru această situație, doar e Crăciunul! 😊 Un gest absolut minunat din partea lor, ce să zic, mi-au dat lacrimile!...

E drept, pianistul își strânsese partiturile, dar restul personalului a reluat servirea cu zâmbetul pe buze. Evident, se cuvenea să marcăm corespunzător momentul și am ciocnit câte un pahar de vin local (bun) !... După cină, ne-am retras încă vreo juma de ceas pentru socializare în lobby. Ocazie cu care am decis că noi, fetele, neapărat vom începe ziua următoare cu o sesiune de spa, înainte de micul dejun! Tati a zis pas, Paul a zis că se mai gândește...

Și da, am pus ceasul să sune în prima dimineață de vacanță, ne-am echipat cu ochii cârpiți de somn, dar ulterior n-aveam să regretăm nicio clipă! Pentru aproximativ o oră am avut toată zona spa numai pentru noi (mai puțin saunele, care funcționează de pe la 3 după-amiaza, dacă nu mă înșel). Și n-am mai avut parte de funduri goale sau alte întâmplări... amuzante. Ne-am hidratat și cu câte un ceiuț la final, ca experiența să fie completă. Copiilor le-a plăcut tare mult!...

Micul dejun se servește în regim de bufet suedez și a fost unul dintre cele mai bogate și mai de calitate din toate voiajele noastre. Știu că am mai zis asta și cu alte ocazii, dar la nemți e destul de greu s-o dai în bară cu micul dejun (mai ales la un hotel de 4*), ei nu glumesc când e vorba de prima masă a zilei!

Am avut – enumăr doar câteva – mezeluri și brânzeturi locale, somon afumat, ouă gătite în mai multe feluri, bacon și cârnăciori (minunați!), fructe și legume, iaurturi și lapte, unt și gemuri de casă, prăjituri tradiționale (țin minte un fel de ruladă cu umplutură de fructe uscate; iami!!), cafea excelentă și... or mai fi, nu mi le amintesc pe toate.

Pentru că atmosfera era un pic mai relaxată decât la cină, am avut răgaz să colind un pic prin restaurant și să constat că sunt mai multe încăperi legate între ele, se folosesc probabil în funcție de gradul de ocupare al hotelului. Sau unele or fi rezervate pentru evenimente, căci acum doar o încăpere era în uz, deși hotelul părea a fi full. În fine. A, și mai e o cămăruță pe post de bar. (Afară, în grădină, am zărit de la fereastră locul de joacă pentru copii; de știut că există, dar numai pentru anotimpul cald.)

La check out am plătit (cu cardul) contravaloarea cazării și băuturile de la cină. Eram atât de încântați de experiența avută la acest hotel, încât am vrut să rezerv și pentru ultima seară de vacanță (30-31 dec), pentru mine și Tati; pe booking nu mai aveau disponibilitate, am zis că om întreba la recepție, dar până la urmă am uitat și am plecat. (Mă rog, a fost minunat și unde am stat până la urmă, voi povesti când îi va veni rândul.) Am vrut doar să subliniez faptul că mi-a plăcut mult aici, la allgäu resort; atât de mult, că aș fi revenit cu ochii închiși. Și ca să înțelegeți de ce la evaluare i-am dat calificativul maxim cu coroniță și felicitări. Sentimentele încă nu mi s-au schimbat... Cine știe, poate ne vom mai întâlni cândva, ospitalierul meu allgäu resort! 😊...

A fost minunat, mai ales în contextul respectiv! Camerele absolut ok, zona spa curată și cu multe facilități, deschisă din zori și până-n seară, mâncarea delicioasă, parcarea inclusă în preț. Și, desigur, cel mai tare a fost personalul – amabil, eficient, empatic! Jos pălăria!

 

 

 

 

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 10.05.24 19:22:48
Validat / Publicat: 10.05.24 20:03:10
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.

VIZUALIZĂRI: 588 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 Camera noastră
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 35800 PMA (din 26 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

7 ecouri scrise, până acum

webmaster26
[10.05.24 20:03:27]
»

Mutat în rubrica "Allgau Resort Hotel [Bad Gronenbach], GUNZBURG" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

===

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

webmasterPHONE
[10.05.24 20:32:52]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2024) sau anul trecut (2023) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

k-lator
[10.05.24 20:47:36]
»

@crismis: Foarte frumos locul ăsta, dar și atitudinea personalului. Doamne ce dor mi s-a făcut de atmosfera aceea festivă din Austria, iarna, când pe afară este un pic de ger și zăpadă, iar în lobby dai de câte un brad împodobit și un șemineu în care arde un foc. Offf!

Când deodată mi se pare că văd un fund gol defilând prin fața mea!

Noi am pățit pe invers: stăteam în jacuzzi și tot veneau pe rând oameni goi care se băgau în” cadă” și când am ieșit echipați cu costumele de baie, am văzut afișul că nu aveai voie decât în costumele lui Adam și al Evei. Dar este drept, era la o termă din Germania... ce-o fi șuchit cu oamenii ăștia din Nemția? Își dau jos budigăii să nu li se topească în bulburuce?

Ai ales/avut o cazare excelentă. Bravo!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[11.05.24 08:05:59]
»

@webmaster26: Da, acolo e.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
crismisPHONEAUTOR REVIEW
[11.05.24 08:17:24]
»

@k-lator: Mda, citisem eu pe undeva despre această dambla cu îmbăierea în spații publice în costumul lui Adam și-al Evei, eram deci un pic avizată, dar șocul tot a fost teribil! Înțeleg că în țările din nordul Europei a face saună/jacuzzi la fundul gol e o chestie ce aparține culturii locale, se cultivă din copilărie și de aceea ei n-au nicio problemă cu nuditatea (cel puțin în astfel de context). În fine, poate că au dreptate, cine sunt eu să-i judec?!

... În ultima zi ni s-a pus pata să mergem la terme, o să povestesc când îi va veni rândul. Precauți, am zis să rezervăm în avans (cu o zi sau 2 înainte, nu mai știu), că toți nemții or fi și ei pe relax de zilele astea festive. La distanță de maxim 50-60 km în jurul nostru am descoperit 5 sau 6 terme, dintre care 2 sau 3 erau din categoria 'obligatoriu textil-free'. Nu, mulțumesc, să fie la voi, acolo! Din fericire, am găsit și un loc mai normal, ba chiar adults only, ceea ce a fost minunat, cu adevărat relaxant și fix ce ne trebuia!...

Deci da...

Mulțumesc pentru ecou, m-am amuzat citindu-l! 😁

elenaadinaPHONE
[12.05.24 15:59:26]
»

Felicitări pentru alegerile inspirate și vacanța reușită!

Suntem și noi interesați de o escapadă de acest gen!

Așa că aș vrea mai multe amănunte despre condițiile de închiriere a mașinii:

Dacă ați făcut asigurare totală și cât a costat?

Ați menționat că veți merge în Austria, care au fost condițiile impuse pentru a trece cu mașina în altă țară?

Ați avut limită de km?

V-au oprit bani garanție de pe card?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
doinafil
[14.05.24 15:37:42]
»

Am făcut ochii mari: păi cum, nu s-a terminat programul de cină?! Ba da, oficial s-a terminat, dar colegii au decis să-l prelungească special pentru această situație, doar e Crăciunul! 😊 Un gest absolut minunat din partea lor, ce să zic, mi-au dat lacrimile!...

Asta înseamnă - în primul rând - respect pentru turiști/clienți, și-n al doilea rând, (ca să folosesc un termen mai puțin academic , „negustorie” pură și de calitate, pentru ambele părți, vânzător/cumpărător! Bravo staff-ului hotelului!

Am mai spus-o și-o repet: îmi place cum povestești, dar și cum faci alegerile, de cazare sau de restaurante! Nu cred că ai dat vreodată un „rateu” în alegerea lor!

Felicitări și mulți

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
doinafil, elenaadina, k-lator

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.080742835998535 sec
    ecranul dvs: 1 x 1