ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.05.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
APR-2023
DURATA: 5 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 17 MIN

Un all inclusive grecesc peste așteptări la Bio Suites Hotel, Rethymno

TIPĂREȘTE URM de aici

Perioada: 13 – 18 aprilie 2023

Alegerea destinației și a hotelului

Nu aduce anul ce aduce ceasul se potriveşte perfect cu alegerea mea făcută aproape spontan şi cu mai puţin de o lună de zile înainte de plecare. După mulţi ani în care mi-am rezervat mereu vacanţele cu multe luni înainte, pentru a avea de unde alege, dar şi pentru a beneficia de reduceri consistente de early booking, începând de anul acesta toate au fost (şi sper că vor mai fi) mult mai din scurt, practic cu doar trei-patru săptămâni înainte. Dezavantajul este dat de preţurile mai mari, precum şi de lipsa disponibilităţii la hotelurile dorite, însă fiecare nouă vacanță în care reușesc să plec este privită de mine ca o victorie personală.

M-am obişnuit de cincisprezece ani încoace să plec de acasă de Paşti, cel mai adesea în Bulgaria, destinaţia cea mai comodă datorită distanţei mici şi preţurilor încă acceptabile, în pofida creşterii constante a acestora la hotelurile peste medie vizate de mine. Excepţiile de la sărbătorirea Paştilor în Bulgaria au fost puţine şi toate reuşite ????: Iordania (2016), Serbia (2018) şi Madeira (2022), deoarece despre plecarea ratată din 2020 când am stat închişi în casă nu vreau să-mi amintesc ☹. Soţul meu nu era prea încântat de ideea unei alte Bulgarii de Paşti, deoarece se temea că vremea nu va fi prea prietenoasă la jumătatea lunii aprilie. Hotelul nostru preferat ştiam că nu se va deschide decât după data de 1 mai, iar la următorul hotel din lista mea de opţiuni, unde ajunsesem în 2021 şi fusesem foarte mulţumită, nu prea mai erau camere disponibile de tipul celei dorite de mine, deşi preţurile aproape se dublaseră în trei ani ☹.

Apelez la Cristi de la AFA Travel, ca de obicei ????, îi spun exact ce vreau, sunt la un pas să rezerv, când, din vorbă în vorbă şi cu gândul la concediul din mai, am inspiraţia să-l întreb la ce dată încep cursele charter spre două din insulele greceşti, o mai veche dorinţă a mea. Îmi confirmă ceea ce deja ştiam la momentul respectiv, că iar nu se potrivesc cu concediul meu planificat, dar îmi zice că pot merge de Paşti în sejururi mai scurte de doar cinci nopţi cu avionul în Creta sau în Rhodos şi îmi trimite pentru fiecare câteva variante de hoteluri apropiate de ceea ce căutam şi de bugetul meu.

Ştiind deja cum se acordă stelele în Grecia nu voiam să risc nimic, astfel că doream un hotel de minim patru stele, preferabil de cinci, într-un oraş nu prin vreun sat sau izolat în pustietate, iar ca regim de masă voiam minim demipensiune cu mese în sistem open buffet, preferabil însă all inclusive ????. Dintre cele două destinaţii propuse, la recomandarea lui Cristi, am ales Creta şi nu regret nimic. Impresiile citite pe AFA m-au convins să aleg o cazare în Rethymno, asumându-mi transferul cam lung de vreo optzeci de kilometri de la aeroport la hotel.

Am fost tare tentată să aleg un hotel nou nouţ destinat exclusiv adulţilor, cu impresii excelente pe saiturile de specialitate şi care arăta într-un mare fel, desigur şi cu un preţ pe măsura celor oferite, dar peste bugetul meu. Totuşi argumentul major pentru care am renunţat la acesta, totodată salvându-mi şi bugetul, a fost acela că nu avea all inclusive, ci maxim demipensiune. Deh... fiecare cu piticii lui ????.

În final după studierea conceptului, am ales un hotel de doar patru stele, recent renovat integral, cu impresii foarte bune. Am avut oarecare reţineri pentru faptul că nu era pe plajă, ci în linia a doua, dar am trecut peste acest mic inconvenient apreciind că, pentru un sejur în extrasezon, plaja nu este un criteriu prioritar, mult mai convingătoare fiind informaţia că ar folosi doar produse locale bio. Al doilea aspect care m-a pus în dificultate a fost acceptarea unei camere cu chicinetă, coşmarul meu =)), hotelul neavând camere la care să lipsească această dotare inutilă mie, dar am găsit şi aici o soluţie :D. Exista şi varianta de cazare doar cu mic dejun, habar nu am la ce preţ, deoarece nu am fost interesată. Analiza ofertelor primite pentru un sejur de cinci nopţi, cu charter şi transfer inclus a început de la Studio Superior cu demipensiune (1090 euro) până la Apartament Superior cu all inclusive (1390 euro). Cât timp diferenţa de preţ între demipensiune şi all inclusive era de doar 245 euro, alegerea mea a fost evidentă ????.

Pentru doar doi adulţi o singură cameră era mai mult decât suficientă şi am tot studiat acel studio suficient de spaţios, dar existenţa chicinetei nu-mi dădea pace. Fără voia mea aş fi avut frigider, nu minibar, deci mai zgomotos, chiar în camera de dormit, aş fi avut şi chiuvetă în cameră, care ar fi putut picura, deci somnul ne putea fi afectat de zgomotul ambelor şi nu voiam să risc nimic. Am găsit şi soluţia salvatoare: am mai plusat 45 euro la preţ şi mi-am luat apartament ????, astfel ştiam că dacă închid uşa de la dormitor, pot dormi liniştită şi scap şi de coşmarul bucătăriei care mi-ar fi compromis atmosfera de vacanţă.

Cum am ajuns acolo?

Cu o cursă charter operată de Hisky până la Heraklion şi apoi transfer cu autocarul până în Rethymno, dar despre toate astea am povestit deja: vezi impresii

Lăsaţi de autocar pe frumoasa faleză din Rethymno în dreptul hotelului Aquila Porto Rethymno, ne-am luat bagajele şi am pornit spre hotelul nostru, aflat la maxim două sute de metri distanţă, urcând o pantă uşoară. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată până acum să nu mă ducă autocarul până în uşa hotelului, dar uite că se poate ☹. Am ajuns destul de repede la hotel. Noroc cu rampa din dreapta intrării care ne-a scutit de urcatul trolerelor pe scări, deoarece hotelul nu dispune de bagajişti.

Hotelul

Bio Suites este un hotel de patru stele, o clasificare corectă, în opinia mea, aflat în linia a doua faţă de mare. Dispune de un teritoriu restrâns, de formă triunghiulară, două laturi fiind ocupate de cele două aripi ale hotelului. A fost construit în anul 1999 şi renovat în 2019. Dispune de 146 camere de mai multe tipuri: studiouri standard şi deluxe, precum şi apartamente cu un dormitor, toate fiind dotate cu chicinetă. Am înţeles că pe terenul pe care a fost construit hotelul a funcţionat înainte o fabrică de ulei, în urma căreia a rămas încă un coş de fum, frumos luminat noaptea.

Hotelul nu dispune de parcare proprie, însă, cu mult noroc, se poate parca gratuit pe străduţele dimprejur. Eu locuri libere nu am văzut decât rarisim şi după Paşti, astfel că nu m-am hazardat să închiriez maşină şi apoi să caut cu disperare un loc de parcare.

Este situat în Rethymno, un oraş cu aproape 50.000 locuitori, chiar în oraş, la 700 metri de Old Town şi 1,2 kilometri de Portul Veneţian. Se află la 79 kilometri de Heraklion şi la 64 kilometri de Chania.

Adresa: Svaitser 13, Rethymno 741 00, Grecia

Coordonate GPS: 35.36581; 24.48595

Website: https://www.biohotel. gr/

Check in

Ne-am prezentat la recepţie cu voucherul şi cărţile de identitate, am completat formularul de cazare şi am solicitat repartizarea unui apartament liniştit cu vedere la piscină şi, dacă se poate, alături de prietenii noştri, ceea ce am şi primit. Am nimerit un recepţioner amabil şi profi, bun vorbitor de engleză, la fel ca majoritatea angajaţilor cu care am interacţionat pe parcursul sejurului.

Am primit brăţările all inclusive, două carduri-cheie pentru intrarea în cameră şi activarea luminii, precum şi un tichet pentru plaja proprie a hotelului, în baza căruia beneficiam de o anumită reducere la setul de două şezlonguri şi o umbrelă. Nici vorbă de şezlong contra consumaţie, cum citisem că ar fi prin alte părţi.

Am fost informaţi că mai avem de plătit o taxă de oraş în sumă de 3 euro pe zi de cameră, corespunzătoare clasificării hotelului şi, opţional, o taxă de 2 euro pe zi pentru utilizarea seifului din cameră, bani pe care am convenit să-i plătim la check out. Am fost plăcut surprinsă să constat că am fost cazaţi imediat ce am sosit la hotel, fără a fi nevoiţi să aşteptăm până la ora oficială de check in (15.00). Eram obişnuită cu asemenea gesturi de ospitalitate din Turcia, unde era ceva normal, însă grecii chiar au reuşit să mă surprindă ????.

Apartamentul 107

De la recepţie ne-am îndreptat spre unul din cele două lifturi ale hotelului, moderne, silenţioase, dar cam lente, cărându-ne singuri bagajele, însă nu a fost nicio problemă, urcând până la primul etaj şi apoi după indicatoare până la destinaţie. Se vedea că hotelul fusese renovat recent, totul strălucea de curăţenie şi totul arăta foarte nou şi modern. M-a surprins afişajul electronic de la intrarea în cameră, care indica prezenţa turistului în interior (de fapt, prezenţa cardului de acces în soclul special ????, însă noi nu am lăsat niciodată cardul în cameră), sau solicitarea serviciului de curăţenie sau dorinţa de a nu fi deranjat. Nu era deloc o noutate pentru mine, însă nu m-am aşteptat aici.

Mi-a plăcut din prima clipă apartamentul primit, m-am felicitat pentru inspiraţia de a rezerva un apartament şi nu un studio şi nu am avut nicio intenţie şi niciun motiv să cer schimbarea acestuia. Chiar dacă era situat deasupra restaurantului, nu am avut nicio neplăcere legată de zgomot sau miros de mâncare.

Am intrat direct în livingul luminos şi spaţios, dotat cu o masă rotundă cu patru scaune la care se putea mânca, cu o canapea extensibilă şi două măsuţe joase, mici și pătrate, cu un corp tip birou cu un scaun și sertare, deasupra căruia se afla televizorul.

Am ajuns şi la bucătăria open space, foarte dotată şi totodată majoritar inutilă. Chicineta, care mie mi s-a părut o bucătărie în toată regula, era dotată cu un frigider, o plită electrică vitroceramică cu două ochiuri și hota aferentă, cu chiuvetă, cu set de preparare a ceaiului şi cafelei, cu cană electrică de încălzit apa, pliculeţe de ceai, cafea solubilă şi zahăr, dar exista şi un espressor Nespresso, aprovizionat zilnic cu câte patru capsule de cafea şi patru cutiuţe de lapte. Cana electrică folosită pentru ceai şi espressorul de cafea au fost singurele utilizate de mine în fiecare zi, dar doar pentru atâta lucru nu aveam nevoie de toată bucătăria :D.

În dulapurile bucătăriei am găsit şi un cuptor cu microunde, un filtru de cafea, un sandwich maker, multe farfurii, pahare, căni şi ceşcuţe, oală, ibric, polonic, tacâmuri de tot felul, toate foarte curate şi funcţionale şi exact aşa le-am lăsat :D.

Frigiderul l-am găsit gol şi aşa a rămas toată perioada, chiar dacă, conform conceptului, trebuia să beneficiem gratuit de câte o sticlă mare de apă plată în fiecare zi, dar ne-am descurcat singuri şi nu a fost bai. Mi-a fost totuşi util congelatorul frigiderului care mi-a îngheţat cele două sticle de apă luate în excursie, ceea ce un minibar obişnuit de hotel nu ar fi reuşit niciodată.

Voi preciza aici că diferenţa dintre un apartament şi un apartament superior consta tocmai în facilităţile de ceai şi cafea oferite zilnic. Cam scump, dar nu regret „investiţia” , deoarece sunt dependentă de cafea şi caut mereu o cafea cât mai bună, nu ştiam ce voi găsi şi nu voiam să risc nimic. Bine, camerista a uitat în primele două zile să-mi completeze ceaiul şi capsulele de cafea consumate, însă cu câte o reclamaţie la recepţie s-a rezolvat imediat, iar ulterior nu au mai fost probleme.

Cadou de bun venit am primit un coş cu fructe şi două sticle mici de vin roşu. Am apreciat gestul ????.

Din living se intră în baie printr-o uşă de geam mat. Baia a fost spaţioasă, foarte curată şi foarte bine compartimentată. Mi-a plăcut cabina de duş de tip walk in, mare, cu duş fix şi mobil şi cu o scurgere impecabilă. În cabina de duş am avut doar un dispenser de gel de duş, probabil şi şampon, ceva 2 în 1 ????. L-am folosit doar la duş, pentru spălarea părului preferând propriul şampon adus de acasă.

În baie mai erau două chiuvete pe un blat lung, cu spaţiu suficient pentru cosmeticele proprii. Amuzantă a fost scara cu rol de suport pentru prosoapele curate, care mi-a amintit de un sistem similar întâlnit prima dată la Grifid Vistamar în Nisipurile de Aur. Deasupra chiuvetelor am avut o oglindă rotundă mare cu iluminare bună pe circumferinţa acesteia. Mi-a plăcut şi că am avut multe suporturi şi cârlige pentru agăţat prosoapele folosite, halatele de baie sau hainele când făceam duş.

La prima vedere am crezut că lipseşte uscătorul de păr, de neacceptat pentru un hotel de patru stele, dar m-am liniştit după ce l-am găsit în dulapul din dormitor, având în plus avantajul de a avea un uscător de păr normal, mult mai eficient decât cele mici pe care le găseam de obicei prin băile hotelurilor.

Consumabilele disponibile au fost cam puţine: două săpunuri solide mici, un set de bărbierit şi două seturi cu periuţă şi pastă de dinţi. Într-un sertar din living am mai descoperit două sticluţe cu loţiune de corp, o cască de duş şi discuri pentru demachiat. Cam atât, dar ne-am descurcat.

Tot din living se intră şi în dormitor. Dormitorul nu este prea mare, dar nici mic. Am avut două paturi lipite, foarte confortabile, încadrate de noptiere, două aplice fixate pe perete şi un tablou deasupra patului. Întrerupătoarele şi prizele erau la îndemână lângă pat. Pe pat am găsit halatele de baie. Papucii de unică folosinţă erau pe suportul pentru bagaje de lângă dulap. Dulapul cu două uşi glisante cu oglindă a fost suficient de încăpător pentru toate lucrurile noastre şi bine compartimentat. În dulap am găsit seiful digital laptopsize, pentru utilizarea căruia am plătit o taxă de 2 euro pe zi, precum şi uscătorul de păr.

Televizorul cu ecran suficient de mare raportat la dimensiunea camerei era montat pe peretele opus patului. Habar nu am ce posturi prindea, nefiind interesată. Am pornit doar televizorul din living pe un post cu muzică grecească pentru a intra mai bine în atmosfera acestei vacanţe.

Cum am avut câte un televizor în fiecare cameră, nu putea să lipsească şi câte un aparat de aer condiţionat în ambele camere. AC-urile erau de tip split, fiecare cu telecomanda proprie. Chiar dacă nu am avut nevoie să folosim aerul condiţionat, am apreciat poziţionarea bună a acestora.

Balconul a fost pe gustul meu, lat, dar mai ales lung, dublu faţă de balcoanele de la studiouri, dotat cu un uscător de rufe retractabil şi cu o măsuţă rotundă însoţită de două scaune foarte comode. Am avut şi două surse de lumină, utile când mai stăteam seara pe balcon la un ceai şi o ţigară. Aveam acces în balcon atât din living, cât şi din dormitor, ambele uşi fiind prevăzute cu plase contra insectelor de tip culisant.

Curăţenie s-a făcut în fiecare zi cu simţ de răspundere. Teoretic, atât prosoapele, cât şi cearşafurile se schimbau la două zile. Practic, am lăsat în chiuvetă prosoapele folosite şi acestea mi-au fost schimbate în fiecare zi, iar cearşafurile au fost schimbate de trei ori, dar fără să solicit eu acest lucru. Mi-a plăcut faptul că venea la curăţenie dimineaţa cât mâncam noi micul dejun sau imediat după, astfel că nu ne mai deranja nimeni toată ziua.

Restaurant

Hotelul dispune de un restaurant în care am luat toate cele trei mese ale zilei: mic dejun – 07.00-10.00, prânz – 13.00-15.00 şi cina – 18.15-21.15, toate în sistem bufet suedez. Referitor la masa de prânz, aici a fost o diferenţă faţă de conceptul primit, conform căruia prânzul ar fi trebuit să fie în regim a la carte la barul Nine Muses cu un program extins: 12.00-19.00. Nu ştiu cum ar fi fost mai bine, cât timp bucătăria era oricum aceeaşi. În plus, am fost informaţi că ar mai fi existat posibilitatea de a mânca „cake and snack” între 10.00-12.00 şi 15.00-16.00, dar nu pot da detalii, deoarece la orele respective ori eram plecaţi din hotel ori ne făceam somnul de dupăamiază.

La micul dejun am fost plăcut surprinsă de varietatea celor oferite, începând de la ouă sub toate formele: fierte, prăjite, poşate şi omletă, câteva sortimente de salam şi şuncă, brânză, caşcaval, crenvuşti, cârnaţi, bacon prăjit, ciuperci, fasole, cereale, lapte, miere, iaurturi, dulceţuri, salate, miniclătite, legume, fructe, cele mai multe regăsindu-le în fiecare dimineaţă cu variaţii mici de la o zi la alta, însă nu voi spune că micul dejun era repetitiv :D, cât timp în cinci zile nu am apucat să gust nici măcar jumătate din cele oferite. Am apreciat sucurile naturale, chiar dacă nu erau freshuri, în patru sortimente, aceleaşi în fiecare zi, cel de mere amintindu-mi de celebrul suc de mere din Albena ????. Existau şi două aparate de cafea, cu cafea naturală, însă niciuna din variantele încercate nu a fost pe gustul meu, abia adăugând mult lapte puteam face cafeaua espresso băubilă, aşa că m-am reprofilat pe ceai, foarte bun, având de unde alege combinația dorită.

Prânzul a fost mai modest ca varietate sortimentală, însă perfect explicabil având în vedere numărul redus al turiștilor care aveau all inclusive, cei mai mulți alegând demipensiunea. Nu s-a întâmplat însă să nu găsesc ce să mănânc sau să nu mă ridic sătulă de la masă.

Cina a fost de fiecare dată mult mai variată, însă și aglomerația din restaurant a fost mare. Asistam uşor amuzată la nerăbdarea cu care unii turişti abia aşteptau deschiderea restaurantului pentru a năvăli asupra mâncării. Tăvile cu mâncare se goleau rapid, dar erau înlocuite cu promptitudine cu altele pline. Mi-a plăcut mult abundenţa felurilor de mâncare bazate pe carnea de porc, însă şi amatorii de peşte puteau oricând alege din cel puţin două feluri.

Turiştii cu all inclusive comandau la masă băuturile dintr-o listă prestabilită, mai restrânsă, dar mai mult decât suficientă, desigur fără a plăti nimic, doar în baza brăţării şi a comunicării numărului camerei. Cei cu demipensiune aveau la dispoziţie o ofertă mai variată, însă comandau mai puţin şi primeau o notă de plată pe care o semnau, consumaţia fiind trecută pe cameră şi plătită la check out.

Nici noi nu am făcut abuzuri. Soţul îşi comanda o halbă cu bere, noi ceilalţi trei preferând să bem vin roşu, dar mai ales roze şi cel mai adesea, din comoditate, personalul ne aducea o sticlă întreagă de vin, ca să nu se mai obosească să aducă trei pahare. Prietenii mai comandau la masă şi apă, eu preferând sucurile din gama Coca Cola.

Pentru masa de prânz cei care nu aveau all inclusive puteau plăti la recepţie 10 euro de persoană pentru a avea acces la bufetul din restaurant, fără băuturi, sau puteau sta la mesele de pe terasă şi comanda a la carte dintr-un meniu, mai scump, dar mâncarea le era adusă tare frumos prezentată pe farfurii sau platouri, bucătăria fiind aceeaşi.

Per total, am fost mulţumită de mâncarea gustoasă şi proaspătă oferită la fiecare masă în cadrul regimului all inclusive de la acest hotel grecesc de patru stele, peste aşteptările mele, evident fără a face comparaţie cu experienţele anterioare de la hotelurile turceşti de cinci stele peste medie.

Singurul minus şi singura mea dezamăgire este legată de organizarea meselor în zilele de Paşti. Aici grecii au fost mult sub bulgari şi nu mă aşteptam. La micul dejun din Duminica Paştilor am găsit în restaurant un colţ festiv amenajat cu coşuri cu ouă roşii, cozonac şi pască, toate foarte bune, ouă vopsite şi cozonacul fiind prezente la toate mesele în următoarele zile. La masa de prânz din prima zi de Paşti am primit carne de miel fiartă şi atât, ca de regim ☹, iar la cină nişte miel fript mult mai gustos decât cel de la prânz şi asta a fost tot. A fost primul Paşte din ultimii 16 ani în care nu am mâncat ciorbă de miel ☹. Nu m-am putut abţine să nu compar cu cel mai modest hotel din Bulgaria, tot de patru stele, la care am petrecut sărbătorile pascale şi care mi-a oferit trei ciorbe de miel în două zile, fiecare gătită în alt fel.

Am fost neplăcut surprinsă, mai ales ţinând cont că mă aflam într-o ţară ortodoxă. Singura explicaţie şi eventual scuză pentru acest dezinteres ar fi legată de naţionalitatea turiştilor din hotel, cei mai mulţi fiind vest europeni, care serbaseră deja Paştele cu o săptămână înaintea noastră.

Tot la capitolul restaurant voi aminti şi despre cum am solicitat la recepţie să primim un lunch box în contul prânzului din ziua în care am fost plecaţi într-o excursie mai lungă. Nimic mai simplu, am vorbit cu recepţionerul cu o zi înainte, iar seara după cină ne-am ridicat punguţele cu mâncarea pentru a doua zi. Pachetul a constat din două sandvişuri cu şuncă şi caşcaval, câteva foietaje dulci, câteva fructe, un suc la cutie de carton cu pai şi o sticlă de apă la 0,5; oricum mai mult decât mă aşteptam şi mult mai mult decât am consumat, în pauza din excursie noi preferând să mergem la o terasă.

Lobby barul

Hotelul Bio Suites are un singur bar, Nine Muses, care se află în Lobby, acesta servind atât turiştii aflaţi în holul de la intrare, cât şi pe cei de pe terasa de la piscină, timpul de aşteptare variind în funcţie de numărul turiştilor, dar nu ne grăbeam nicăieri.

Barul are program 09.00-00.30, însă programul pentru clienţii all inclusive este 10.00-23.00.

Există disponibile două meniuri: unul cu băuturile incluse în concept la care noi aveam acces gratuit şi altul cu băuturile cu plată, la comandarea cărora cei cu all inclusive beneficiau de o reducere de 20%. Lista băuturilor incluse gratuit a fost clar peste aşteptările mele, o surpriză tare plăcută.

La fel ca în cazul mâncării şi aici timpul a fost prea scurt pentru a reuşi să gustăm măcar din fiecare, însă am fost tare mulţumiţi de toate cele încercate, în fapt câteva cocktailuri „clasice” , corect preparate şi doar cu ingrediente din import, ca la ultra all inclusive ????. Singurul meu regret a fost legat de faptul că nu era inclus şi Mojito pe lista celor gratuite, dar am avut destule alte variante la dispoziţie.

Tot la capitolul bar voi menţiona espressorul profesional şi cafeaua excelentă, plus specialităţile de cafea, după ce am consumat numeroase cafele în fiecare zi. Cappuccino a fost și aici preferatul meu.

De la bar noi ne luam şi apă pentru în cameră de câte ori aveam nevoie.

Piscina

Hotelul dispune de două piscine: una pentru adulţi şi alta pentru copii. Apa din piscină era încălzită acum în aprilie, nu foarte tare, dar suficient pentru a putea fi folosită de către doritori. Eu nu am fost interesată. În jurul piscinei erau şezlonguri şi umbrele gratuite pentru oaspeţii hotelului. Deşi hotelul a fost ocupat 100%, cred că am fi găsit locuri libere dacă doream să facem plajă la piscină.

Prosoapele de plajă noi le-am găsit în camera de hotel. Nu ştiu unde sau cât de des puteau fi schimbate, deoarece noi le-am folosit o singură dată în singura zi în care am fost la plajă la mare şi tot în cameră le-am lăsat la plecare.

Seara piscinele erau frumos luminate. Multitudinea de luminiţe aflate pe fundul bazinului creau imaginea unei piscine pline de stele ????.

Plaja

Hotelul dispune de o plajă proprie aflată la vreo două sute de metri chiar în dreptul hotelului „frate” Bio Beach. La plajă turiştii de la Bio Suites beneficiază de două şezlonguri şi o umbrelă la preţul de 8 euro setul pe zi, în baza cuponului primit la cazare şi gratuit de cabine de schimb şi duşuri. Cei care au nevoie la toaletă pot merge la Bio Beach, toaletele fiind foarte curate şi dotate cu toate consumabilele necesare, iar hotelul se află imediat ce traversezi faleza.

Am fi putut face plajă şi pe propriul prosop fără să plătim nimic, dar soarele era prea puternic pentru noi, astfel că umbrela de soare era esenţială.

Nu există bar pe plajă, însă persoana care se ocupă de plajă aduce nişte meniuri de băuturi şi ceva mâncare mai snack aşa, ia comenzile doritorilor, le aduce şi încasează banii. Preţurile de la Bio Beach erau identice cu cele de la Bio Suites. Dezavantajul pentru cei cazaţi la Bio Suites consta în faptul că trebuia să plătească pentru orice chiar dacă plătiseră all inclusive.

Plaja din Rethymno, lungă de 12 kilometri, mi s-a părut fantastică încă de când am văzut-o pe hartă, iar realitatea mi-a confirmat prima impresie excelentă. În plus, mi-a plăcut faptul că plaja hotelului Bio Suites se află în cea mai lată porţiune a acesteia, chiar dacă unii ar putea considera lăţimea mare ca fiind un dezavantaj, deoarece şezlongurile sunt plasate departe de apă. Dar nu atât de departe ca la Mamaia pe plajele mult extinse :D.

Nisipul este destul de fin, există şi traverse de lemn pentru accesul până la primul rând de şezlonguri, iar intrarea în mare este destul de lină. În mare există doar un brâu subţire de pietricele, mici, rotunjite şi deloc deranjante la intrare şi apoi doar nisip. Deşi apa mării era foarte rece la mijloc de aprilie, tot am riscat o baie scurtă ????.

Altele

Despre personalul hotelului cu care am interacţionat nu am decât cuvinte de laudă pentru amabilitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă, fiind totodată surprinsă de buna cunoaştere a limbii engleze.

Internetul WIFI este gratuit şi funcţionează foarte bine pe întreg teritoriul hotelului, fără întreruperi şi cu semnal maxim inclusiv în camere. La cazare am primit şi parola valabilă anul acesta. Neaşteptată a fost funcţionarea internetului şi la plaja hotelului aflată la câteva sute de metri distanţă, însă se pare că telefoanele noastre s-au conectat automat la reţeaua celor de la Bio Beach.

În perioada sejurului meu în hotel au fost cazate puţine familii cu copii. În afara piscinei pentru copii, aceştia aveau la dispoziţie şi un loc de joacă drăguţel, aflat în vecinătatea turnului. Nu am stat noi prea mult prin hotel, dar nici nu am văzut vreo activitate cu animatorii, însă este posibil să existe în sezon.

Hotelul mai pune la dispoziţia turiştilor, gratuit, o sală de fitness, cu program 08.00-23.00. Eu nu am fost interesată.

Există şi o zonă de spa, dar nici pe acolo nu am trecut, chiar dacă primisem la cazare nişte cupoane de reducere.

După mintea mea, un hotel cu all inclusive ar fi trebuit să ofere şi activităţi de seară, ceva muzică, un spectacol sau măcar o seară grecească, ceea ce aici nu s-a întâmplat. O fi fost din cauză că sejurul a avut loc în extrasezon, nu ştiu. Oricum în fiecare seară noi am ieşit după cină la plimbare pe faleză, la cumpărături prin magazinele cu suveniruri şi alte cele.

Concluzii

Scurta vacanţă cretană petrecută de Paşti la Bio Suites Hotel din Rethymno s-a dovedit o alegere inspirată, care mi-a oferit relaxarea de care aveam mare nevoie.

Am plecat cu aşteptări destul de reduse în legătură cu ce mi-ar putea oferi un hotel grecesc de doar patru stele, bazându-mă pe experienţele mele anterioare ce-i drept mai vechi şi am fost plăcut surprinsă să descopăr un hotel recent renovat, foarte curat şi confortabil, deservit de un personal amabil, zâmbitor şi îndatoritor.

După nenumărate experienţe la resorturi all inclusive din mai multe ţări de pe vreo patru continente, toate mai cu ştaif ca acesta, pot spune că all inclusive-ul practicat de Bio Suites m-a surprins tare plăcut, confirmându-mi faptul că se poate şi în Grecia şi că a meritat banii daţi. Contrar opiniei majorităţii, când voi reveni în Grecia eu tot all inclusive voi alege ????

Poziţionarea hotelului chiar în oraş s-a dovedit avantajoasă pentru noi, deoarece ne-a permis să ne plimbăm mult pe jos şi să accesăm principalele atracţii din Rethymno, aflate la distanţă de maxim un kilometru de hotel.

Recomand cu toată încrederea acest hotel pentru că AmFostAcolo şi mie mi-a plăcut :p

## end review sc

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 05.05.23 00:07:44
Validat / Publicat: 05.05.23 01:07:43
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 6217 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 Bio Suites Hotel - marea
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 70899 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    16 ecouri scrise, până acum

    webmaster [05.05.23 06:55:18] »

    Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

    — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    nicole33scris / TELEFON [05.05.23 09:10:18] »

    @webmaster:

    florissscris / TELEFON [05.05.23 11:51:54] »

    Bine te-am regăsit și recitit???? Frumoasa vacanța ați avut, iar locația este de reținut. Și noi anul trecut am făcut Paștele tot in Bulgaria, la Wave, si am prins vreme calda, am stat la plaja chiar.

    Anul acesta, ca si voi, am fugit de vremea rece si am plecat in Turcia, in Lara mai exact, unde am petrecut 7 zile. Ne-am luat 2 cazări, 3 nopți am fost la Delphin Diva si 3 nopti la Trendy Lara.

    N-am avut nici oua roșii si nici cozonac, dar am avut zile cu super vreme, am stat in fiecare zi la soare. In Grecia nu am fost decât in trecere, anul trecut când am fost in croaziera, iar într-una din zile am plecat cu un autobuz din port, prin Atena. Mi-ar plăcea o vacanța precum cea pe care tocmai ai descris-o.

    Numai bine, si așteptam următoarele recomandări!

    nicole33 [05.05.23 18:19:03] »

    @floriss:

    Și noi anul trecut am făcut Paștele tot in Bulgaria, la Wave, si am prins vreme calda, am stat la plaja chiar.

    La Wave intenţionam şi eu să ajung anul acesta de Paşti, însă m-am hotărât cam târziu, disponibilităţile erau limitate, preţul de trei ori mai mare ca în 2020 şi nici nu aveam garanţia că mai prind o cameră Premium cu vedere laterală la mare aşa cum îmi doream. Am fost la un pas să rezerv, dar Cristi m-a deturnat spre Grecia şi nu a fost rău deloc .

    Anul acesta, ca si voi, am fugit de vremea rece si am plecat in Turcia, in Lara mai exact, unde am petrecut 7 zile. Ne-am luat 2 cazări, 3 nopți am fost la Delphin Diva si 3 nopti la Trendy Lara.

    Ai fost inspirată cu Turcia şi ambele alegeri mi se par foarte OK. Care dintre cele două ţi-a plăcut mai mult? Eu aş paria pe Diva . Dar nu mai bine scrii tu despre fiecare în parte?

    N-am avut nici oua roșii si nici cozonac, dar am avut zile cu super vreme, am stat in fiecare zi la soare.

    Păcat. Nu m-aş fi aşteptat. Eu am fost mai norocoasă în Iordania, unde de fapt ei s-au pregătit pentru a fi pe placul ruşilor care erau majoritari în hotel, dar şi anul trecut în Madeira, însă acolo meritul organizării unui prânz festiv de Paşti exclusiv pentru grupul de români a fost al agenţiei.

    Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

    florissscris / TELEFON [05.05.23 19:26:58] »

    @nicole33: anul trecut, sărbătorile de iarna, le-am petrecut tot in Lara. Am avut același tip de vacanța, împărțită in 2: in perioada Crăciunului, am stat 4 nopti la Delphin be Grand și 3 nopți, inclusiv revelionul, la Trendy Lara. Am zis sa repetam schema, schimbând doar Delphinul ????

    Mi-a plăcut Delphin Diva dar am apreciat mai mult liniștea de la Trendy, motiv pentru care am și revenit acolo, către finalul vacantei.

    Numai bine! ????

    doinafil [05.05.23 22:10:14] »

    În primul rând spun că mă bucur pentru reușita vacanței voastre, că ați ales bine - Creta, în locul Rhodos - ului. Asta nu exclude și varianta Rhodos, în cazul în care veți mai vrea o vacanță și acolo, lucru pe care vi-l doresc!

    Nu am mai ajuns în Grecia de câțiva ani, din 2016 când am fost în Santorini. Am mai fost și la Atena, în 2014, dar atunci nu eram membră AFA. Cu toate acestea am scris aici două (sau trei?!) review-uri, despre vacanțele de atunci.

    Mi-aș dori mult să ajung și în Creta și în Cipru (în ambele ei părți, turcă și greacă), dar nu știu când mi se va realiza această dorință . Sper că destul de repede!

    Am plecat cu aşteptări destul de reduse în legătură cu ce mi-ar putea oferi un hotel grecesc de doar patru stele, bazându-mă pe experienţele mele anterioare ce-i drept mai vechi şi am fost plăcut surprinsă să descopăr un hotel recent renovat, foarte curat şi confortabil, deservit de un personal amabil, zâmbitor şi îndatoritor

    Se pare că este mai bine să pleci într-un loc necunoscut fără prea mari așteptări, ca să nu fii dezamăgit la final, dacă se întâmplă asta!

    Eu, de obicei, nu vreau să știu dinainte (aproape) nimic despre locul unde mergem, vreau să fiu surprinsă de ce voi găsi acolo! Poate că și pentru asta nu am fost dezamăgită, m-am bucurat de tot ce am văzut! Cu organizarea vacanțelor îl las pe Mihai să se ocupe, am mers „pe mâna lui” de fiecare dată, și nu am greșit!

    Nu te-ai dezmințit nici cu acest articol, cu multe informații detaliate și utile, cu pozele care-mi plac mult și care completează scrisul, pentru care te felicit încă odată!

    nicole33 [05.05.23 23:25:00] »

    @doinafil:

    În primul rând spun că mă bucur pentru reușita vacanței voastre, că ați ales bine - Creta, în locul Rhodos - ului.

    Într-adevăr, am avut o minivacanţă reuşită. A fost cea mai bună variantă din cele avute la dispoziţie. Nu a fost o vacanţă ieftină, dar a fost mai ieftină decât altele.

    Alegerea am făcut-o la recomandarea lui Cristi în care am toată încrederea şi sunt convinsă că am ales bine

    Nu am mai ajuns în Grecia de câțiva ani, din 2016 când am fost în Santorini.

    Eu nu mai fusesem în Grecia de mult mai mulţi ani. Dacă aveam mai mult timp la dispoziţie încercam acum şi o excursie în Santorini doar pentru a-i lua pulsul, insula fiind pe lista mea de dorinţe, dar undeva mai la coadă, deoarece ce vreau eu acolo costă foarte mult, mai mult decât aş fi dispusă să plătesc şi nici nu vreau să fac compromisuri.

    Mi-aș dori mult să ajung și în Creta și în Cipru (în ambele ei părți, turcă și greacă), dar nu știu când mi se va realiza această dorință. Sper că destul de repede!

    Îţi doresc să-ţi împlineşti cât mai curând dorinţele .

    În Cipru am vrut să ajung şi eu de trei ori până acum, dar nu a fost să fie şi cred că am devenit superstiţioasă în legătură cu această destinaţie. De două ori mi-a fost anulată de către agenţie vacanţa deja plătită şi o dată am renunţat eu, cu bilet de avion deja achitat, deoarece nu am găsit o cazare pe gustul meu la un preţ decent, alegând Turcia cu maşina, unde am primit mult mai mult pentru mai puţini bani.

    Se pare că este mai bine să pleci într-un loc necunoscut fără prea mari așteptări, ca să nu fii dezamăgit la final, dacă se întâmplă asta!

    Să ştii că aşa este

    Îmi place totuşi să cred că pot aprecia destul de realist ce pot primi pentru banii daţi, în funcţie de destinaţia aleasă.

    Eu, de obicei, nu vreau să știu dinainte (aproape) nimic despre locul unde mergem, vreau să fiu surprinsă de ce voi găsi acolo! Poate că și pentru asta nu am fost dezamăgită, m-am bucurat de tot ce am văzut!

    Eu fac exact pe dos, chiar dacă pierd elementul surpriză

    Nici timpul şi nici banii nu-mi permit să risc să fac o alegere greşită, astfel că musai trebuie să mă documentez bine înainte. La cât de multe informaţii sunt disponibile acum, nu aş avea nicio scuză dacă ratez.

    Cu organizarea vacanțelor îl las pe Mihai să se ocupe, am mers „pe mâna lui” de fiecare dată, și nu am greșit!

    La noi este invers. Soţul îmi dă mână liberă neintervenind în alegerile mele, dar nici eu nu l-am dezamăgit. Acum şi prietenii au mers tot pe mâna mea, răspunderea fiind proporţional mai mare

    Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou!

    nicole33 [05.05.23 23:44:11] »

    @floriss:

    anul trecut, sărbătorile de iarna, le-am petrecut tot in Lara.

    Super! Te invidiez

    Eu nu-mi pot lua concediu de sărbători, dar, şi dacă aş fi putut, nu cred că m-aş fi încumetat la un drum aşa lung iarna.

    Am avut același tip de vacanța, împărțită in 2: in perioada Crăciunului, am stat 4 nopti la Delphin be Grand și 3 nopți, inclusiv revelionul, la Trendy Lara.

    Îmi place când văd că şi alţii abordează acelaşi stil de vacanţă, cu mai multe hoteluri

    În cazul de mai sus, eu cred că aş fi ales Delphinul pentru petrecerea Revelionului.

    Îmi amintesc de Trendy Lara pe care l-am remarcat chiar din primul an de funcţionare, când îl vedeam de sus de la Mardan. Nu aş fi zis că este atât de liniştit, dar tu ştii mai bine.

    Vacanţe plăcute!

    nicole33 [05.05.23 23:51:46] »

    @floriss:

    Bine te-am regăsit și recitit

    Aproape că m-ai păcălit

    Iniţial nu mi-am dat seama, dar abia după ce ţi-am scris că mi-ar plăcea să-ţi citesc recentele impresii din Turcia, intrând pe contul tău, am realizat că mi-ai scris de pe un cont diferit.

    Ce s-a întâmplat cu vechiul cont?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    doinafil [06.05.23 00:27:56] »

    @nicole33 :

    Alegerea am făcut-o la recomandarea lui Cristi în care am toată încrederea şi sunt convinsă că am ales bine

    Tot „pe mâna” lui Cristi am ales și noi o vacanță în insula Kos, în septembrie, anul acesta. Sper să fim la fel de mulțumiți, ca și tine!

    Dacă aveam mai mult timp la dispoziţie încercam acum şi o excursie în Santorini doar pentru a-i lua pulsul, insula fiind pe lista mea de dorinţe, dar undeva mai la coadă, deoarece ce vreau eu acolo costă foarte mult, mai mult decât aş fi dispusă să plătesc şi nici nu vreau să fac compromisuri

    Cred că știu ce vrei în Santorini și DA, locul - presupus de mine - este mult mai scump decât oriunde în Santorini! Este adevărat că acolo prețurile diferă mult de la un loc al insulei la altul. Dar chiar dacă alegi un loc - oriunde în Santorini - tot este mai scump decât în orice insulă din Grecia, cel puțin așa știe Mihai, care a fost de câteva ori acolo.

    Nici timpul şi nici banii nu-mi permit să risc să fac o alegere greşită, astfel că musai trebuie să mă documentez bine înainte. La cât de multe informaţii sunt disponibile acum, nu aş avea nicio scuză dacă ratez

    Așa este! Pentru voi, cei care aveți un job permanent, nu trebuie să faceți cum fac eu, trebuie să vă documentați, ca să nu aveți „ratări” cu alegerile. Noi, pensionarii, nu ne plângem de timp, îl avem la dispoziție din plin! Cât despre bani... mulțumim Domnului că ne putem permite să mergem în vacanțe, chiar dacă nu alegem mereu hoteluri de lux! Ne mulțumim și cu două sau trei stele! La cele de 4* sau de 5*, considerăm că suntem prea răsfățați!

    La noi este invers. Soţul îmi dă mână liberă neintervenind în alegerile mele, dar nici eu nu l-am dezamăgit. Acum şi prietenii au mers tot pe mâna mea, răspunderea fiind proporţional mai mare

    Să dea Domnul să auzim numai de bine și... cine știe poate ne vom revedea la o întâlnire AFA anul acesta! Până atunci... mulți

    nicole33 [06.05.23 00:51:59] »

    @doinafil:

    Tot „pe mâna” lui Cristi am ales și noi o vacanță în insula Kos, în septembrie, anul acesta. Sper să fim la fel de mulțumiți, ca și tine!

    Bună alegere! Sunt sigură că vă va plăcea

    Dacă tot ajungeţi acolo, rupeţi o zi de vacanţă pentru o excursie la Bodrum.

    Eu am tot încercat să ajung invers , din Bodrum în Kos, mai ales după ce s-au simplificat mult formalităţile vamale pentru cei intraţi în Turcia cu maşina, dar pandemia mi-a dejucat planurile atât în 2020, cât şi în 2021, găsindu-se astfel cel mai bun pretext pentru întreruperea curselor de feribot între Turcia şi insulele greceşti din vecinătate.

    oriunde în Santorini - tot este mai scump decât în orice insulă din Grecia, cel puțin așa știe Mihai, care a fost de câteva ori acolo.

    Santorini este o insulă scumpă. Nu ştiu dacă este cea mai scumpă, deoarece nu am studiat prea mult insulele greceşti.

    Însă în acest caz diferenţele dintre diverse locuri pe insulă mie mi s-au părut uriaşe sau oricum mult mai mari decât în alte părţi.

    Noi avem totuşi avantajul că ne putem vedea mai uşor. Cu sau fără motiv

    elenaadinascris / TELEFON [07.05.23 19:13:40] »

    Felicitări pentru alegerea inspirată, prețul fiind unul normal pentru perioada aleasă și Felicitări pentru articolul excelent scris!

    Să dea Dumnezeu să vă bucurați în continuare de multe vacanțe reușite în deplină sănătate și bucurie!

    Mi-a plăcut Hotelul, apartamentul și ce ați mâncat!

    Încă nu am ajuns în Creta, dar e pe lista mea cu destinații.

    ????????

    nicole33 [08.05.23 06:35:13] »

    @elenaadina:

    ... prețul fiind unul normal pentru perioada aleasă...

    Am explicat în articolul precedent cum faptul că am plătit avionul de două ori a condus la creşterea substanţială a preţului, dar am ştiut şi am acceptat asta.

    Chiar şi aşa tot a fost mai convenabil ca în Egipt, unde preţurile explodează de Paşti şi nu pentru că ar avea egiptenii vreun interes, ci pentru că unii vor să profite de cererea mult crescută din perioada sărbătorilor. De exemplu, hotelul din Makadi la care am fost în ianuarie costa de Paşti cu o mie de euro în plus faţă de ăsta .

    Îţi dai seama că şi eu îmi doresc din tot sufletul să putem pleca şi să ne bucurăm de fiecare vacanţă.

    Mi-a plăcut Hotelul, apartamentul și ce ați mâncat!

    Şi mie mi-a plăcut . Alegerea unui apartament a fost un moft; nu aveam neapărată nevoie, dar tot mi-a plăcut. Mâncarea nu o fi fost ea neapărat "bio" cum am sperat eu, însă totul a fost proaspăt şi gustos, exact ce căutam.

    Încă nu am ajuns în Creta, dar e pe lista mea cu destinații.

    Îţi doresc să ajungi cât mai curând acolo.

    Este mai simplu decât credeam, iar durata scurtă a zborului a fost un mare avantaj pentru noi.

    Mulţumesc mult pentru gândurile bune şi pentru ecou!

    Vacanţe minunate!

    elenaadinascris / TELEFON [08.05.23 10:18:29] »

    @nicole33:

    Sunt convinsă că pentru Egipt ai găsit prețuri bune pentru luna mai și poate îți vei petrece concediul din mai acolo. ????

    nicole33 [09.05.23 06:23:43] »

    @elenaadina:

    Sunt convinsă că pentru Egipt ai găsit prețuri bune pentru luna mai și poate îți vei petrece concediul din mai acolo.

    Într-adevăr, Egiptul are preţuri foarte bune în luna mai, iar vremea este perfectă din punctul meu de vedere, nefiind încă foarte cald. Din acest motiv am tot ales Egiptul în mai în ultimii ani în 2019,2021 şi 2022, ba chiar şi în 2020, dar vacanţa aia mi-a fost anulată .

    Partea proastă a fost că şi alţii s-au prins că este bine să meargă în perioada asta şi au rezervat înaintea mea, astfel că mai întâi mi-a picat combinaţia dorită de două hoteluri, unul intrând în stop sales, iar apoi s-au epuizat locurile şi la al doilea. Cu o lună înainte de plecare, nu am mai avut ce alege din cele dorite şi nici nu am vrut să fac compromisuri luând un hotel ceva mai ieftin, dar mult mai slab, astfel că a trebuit să mă reorientez. Deh... ăsta este dezavantajul când nu rezervi din timp: cumperi şi scump şi ce a mai rămas

    elenaadinascris / TELEFON [09.05.23 10:11:26] »

    @nicole33 :

    ????????

    Sunt convinsă că noua destinație îți va oferi ceea ce îți dorești! ????????

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    doinafil, elenaadina, floriss, Yoda
    Alte impresii din această RUBRICĂBio Suites Hotel:
    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.11589002609253 sec
    ecranul dvs: 1 x 1