Q&A Descoperă Zakynthos

Întrebări și răspunsuri [17]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Zakynthos»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Este cineva acum in Zakynthos ?trimisă de: Bianca.dr - în [07.09.16 18:57:06]

    Buna ziua! Este cineva acum in Zakynthos si ar vrea sa mearga la Porto Roxa sau Limnionas cu masina? Noi nu avem carnet si ne-am dori mult sa mergem. Platim transportul si dam o bere :)
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1006

    Ce "must see"-uri sunt? + un sfat legat de inchiriere masinatrimisă de: fra - în [28.07.15 15:27:57]

    Tot citesc impresiile pt aceasta destinatie de ceva timp. Mi-am facut o idee despre ce ar fi de vazut. Mentionez ca mergem cu avionul la inceput de septembrie. Cazarea va fi in kalamaki. Deocamdata am hotarat asa: facem excursia spre Navagio pe mare cu plecare din Porto Vromi. In rest, inchiriem masina cateva zile si sa facem ocolul insulei, cu opriri obligatorii la cateva plaje despre care am citit, zante town si cu vederea de la bocholi, apus la cap keri, farul, insultita aceea cu podul din lemn din laganas... Excursia la broscute nu vrem sa o facem. Ar fi vreun alt must see care imi scapa? Ma intereseaza si un sfat legat de inchirierea masinii daca este vreun cunoscator: ce marca sa alegem? Ce preturi sunt? E o varianta ok si scuterul? Cam cate zile ne-ar fi necesar sa facem inchirierea ca sa reusim sa atingem obiectivele?  
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3424

    Hotel Tsilivi Beachtrimisă de: aurel245 - în [02.01.15 18:02:48]

    In septembrie 2015 intentionez sa achizitionez un sejur de 10 zile la acest hotel din Tsilivi, Zakynthos. Imi puteti da referinte despre lovalitate si hotel? Va multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2625

    Helptrimisă de: Boeriu - în [12.08.14 14:09:26]

    Buna ziua. Va rog daca puteti sa ma ajutati... am o problema de familie si trebuie sa ajung de urgenta in bucuresti. Sunt cazat pe insula Zakhyntos in Grecia. Platesc drumul sau ce mai trebuie pana in Bucuresti. Va multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3763

    Tavernetrimisă de: cher-cher - în [17.07.14 16:01:40]

    Am o rugăminte adresată "Tsilivi"-enilor, care pe parcursul sejurului petrecut acolo au avut posibilitatea de a face comparaţii: ce taverne îmi recomandaţi şi de care ar fi bine să mă feresc? Mulţumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1907

    Vremea din Zakynthos in luna iunietrimisă de: diana89 - în [04.03.14 10:11:15]

    Buna dragilor, Am si eu o intrebare pentru cine a mai fost in Zakynthos in luna iunie. Noi am vrea sa mergem undeve de pe 8 iunie si ne este putin teama sa nu prindem vreme racoroasa, eu fiind mai friguroasa de fel :) M-am gandit ca insula este mai in sud, iar temperatura ar fi mai ok decat in alte statiuni. Astept raspunsurile voastre si va doresc un concediu grecesc de vis :) PS Daca imi mai puteti spune in doua cuvinte si despre serviciul rent-a-car si cat ar costa v-as fi recunoscatoare.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5951

    Taxi sau transport in comun in Zakynthostrimisă de: iza* - în [30.01.14 18:30:25]

    Buna... am si eu o rugaminte, daca ma puteti ajuta. Plec si eu in august si merg cu avionul dar nu am transfer de la aeroport la hotel, in Laganas. Sunt taxi-uri pe insula si care sunt preturile? Transportul in comun cum este?
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 7055

    Drumul si alte preturi orientativetrimisă de: Filip.G. - în [23.06.13 18:50:27]

    Buna ziua, La sfarsitul lunii august voi pleca in Zakinthos impreuna cu cativa prieteni. Pentru ca bugetul nu este "nelimitat" suntem indecisi care din mijloacele de transport sa le luam. Avionul sau cu autocarul? Am allege variant avionului daca cu autocarul ar dura drumul mai mult de 28 ore din Cluj. Diferentele de pret intre avion si autocar este de 200 euro aproximativ, bani cu care am putea sa facem altceva acolo. Care este parerea voastra, merita sa facem aceasta economie avand in vedere ca aceasta diferenta reprezinta cam o treime din salarul fiecaruia dintre noi? In al doilea rand, ati putea sa imi spuneti niste preturi pe la tavern, terase si altele... actualizate pe anul acesta sau anul trecut? Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2138

    Drumul si alte preturi orientativetrimisă de: Filip.G. - în [23.06.13 18:50:19]

    Buna ziua, La sfarsitul lunii august voi pleca in Zakinthos impreuna cu cativa prieteni. Pentru ca bugetul nu este "nelimitat" suntem indecisi care din mijloacele de transport sa le luam. Avionul sau cu autocarul? Am allege variant avionului daca cu autocarul ar dura drumul mai mult de 28 ore din Cluj. Diferentele de pret intre avion si autocar este de 200 euro aproximativ, bani cu care am putea sa facem altceva acolo. Care este parerea voastra, merita sa facem aceasta economie avand in vedere ca aceasta diferenta reprezinta cam o treime din salarul fiecaruia dintre noi? In al doilea rand, ati putea sa imi spuneti niste preturi pe la tavern, terase si altele... actualizate pe anul acesta sau anul trecut? Multumesc!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1348

    Intrebare legata de apa potabilatrimisă de: GabrielaG - în [23.04.13 19:42:39]

    Buna ziua, Stiu ca apa nu este potabila in Grecia, adica nu pot bea apa de la robinet dar intrebarea mea este: se poate gati cu apa de la robinet sau macar o cafea se poate face din apa de la robinet? Multumesc
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 6666

    Hotel de 4* sau 5* in Zakynthostrimisă de: tdgabriela - în [29.01.13 15:16:43]

    Buna tuturor. In August 2012 am fost in Grecia - insula Thassos - si am fost cazati la Alexandra Beach SPA Resort in Potos de 4*. Camera tripla in care am stat a fost foarte buna si am avut demipensiune. Anul acesta dorim sa mergem cu masina pentru 10 zile in Zakynthos si dorim sa beneficiem cam de aceleasi conditii ca anul trecut. Va rog, daca cineva poate sa ne ajute cu informatii despre statiunile si hotelurile de 4* sau 5* din Zakynthos, v-am fi recunoscatori. Mentionez ca familia noastra este formata din 3 membrii (2 adulti si 1 copil de 7 ani). Multumesc anticipat. Gabriela
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1765

    ARGASSI s-au Laganastrimisă de: flllo - în [25.01.13 18:55:47]

    voi ce ati alege si de ce... Argassi s-au Laganas??
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4387

    Unde sa mergem cu bebelusii in Grecia?trimisă de: Portisha - în [18.04.12 16:59:47]

    Suntem 2 familii fiecare cu cate un bebelus si am vrea sa mergem in una din insulele grecesti fara masina deoarece drumul ar fi prea lung pentru copii. Astfel am vrea sa ajungem cu avionul. Din pacate un singur adult din cei 4 are permis de conducere deci si varianta inchirierii locale de masina pica. Ne dorim plaje linistite, apa limpede, soare si locuri placute pentru plimbare, preferabil nu foarte aglomerat. Vom merge undeva la sfarsitul lunii August. Am fost deja in Thassos (singuri, bebe inca nu era) si ne-a placut mult, dar am primit f multe recomandari pt Zakynthos despre care inteleg totusi de pe site ca e de vizitat cu masina/scuterul. Ce ne recomandati? Multumim!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1975

    Hotel Filoxeniatrimisă de: zof17* - în [22.03.12 19:34:32]

    A fost cineva cazat la hotel Filoxenia din Tsilivi? O sa mergem in iunie si am vazut poze ale hotelului dar... realitatea?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1731

    all inclusiv vs self cateringtrimisă de: ciucurinca - în [02.03.12 17:47:49]

    Este prima data cand merg in Grecia si am ales Zakynthos-ul in urma pozelor si a impresiilor minunate. Citind pe acest site, am inteles ca este mai favorabil sa alegi un hotel fara all inclusiv. Insa, celor care au fost, as vrea sa le pun cateva intrebari. -Cam ce preturi sunt pe insula? Ma refer atat la mancare,dar si la bauturi? -Sunt supermarket-uri de unde poti sa te aprovizionezi si la un pret bun? -Ce preturi au tavernele/barurile/barurile de pe plaja? Intentionam sa mergem cu masina personala pt a putea vizita cat mai mult din intreaga insula. As avea multe intrebari...dar voi mai studia impresiile postate si voi reveni in cazul in care am nelamuriri. Va multumesc anticipat!:)
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 7100

    All inclusive in Zakynthostrimisă de: Robert_ - în [16.07.11 01:19:24]

    Ce hotel imi recomandati pentru all inclusive in Zakynthos? Conditii: langa o plaja cu nisip, aproape de o statiune cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber. Nu as dori un hotel izolat precum cele din Turcia sau o statiune in care bate vantul la 10 seara.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2725

    [Fără titlu]trimisă de: radu87_xxl - în [22.03.10 18:02:05]

    A fost careva sau a auzit cum este in Cavo D'oro/Zakynthos? ms
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1518

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Zakynthos
    pagină generată în 0.02036714553833 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]